Gorenje WA610SYB

Mașina de spălat rufe Gorenje WA610SYB e o mașină de culoarea neagră cu suprafață lucios și din păcate nu sunt multe astfel de modele. Se potrivește perfect într-o baie cu gresie neagră dar și în bucătărie. Nu cred că are prea mare importanță culoarea gresiei sau faianței, deoarece negrul se potrivește cu orice :). Face parte din seria Simplicity și are caracteristici ca: capacitate de 6kg, 1000 RPM și clasa energetică A+. Simplicity e o serie destul de simplă, după cum se și numește, iar prețul e foarte avantajos. Din păcate viteza de centrifugare e cam mică dar ok, deoarece nu e de 800RPM. Acest aparat electrocasnic WA610SYB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Gorenje WA610SYB vine cu încărcare frontală și de aceea dimensiunile sale sunt mai mari decât cele ale unui model cu încărcare superioară. Dacă vreți un model compact tot cu încărcare frontală, cele de tip Slim sunt o soluție. Clasele sale de eficiență sunt A+ pentru energie, A pentru spălare și C pentru stoarcere. Acestea sunt conform caracteristicilor tehnice, adică: consum de energie mic, capacitate de spălare – 6 kilograme și centrifugare – 1000 RPM. Are toate programe de spălat necesare: spălare manuală, sintetice, spălare lână, prespălare etc.

La capitolele funcții și siguranță are următoarele: reglare centrifugare, ecran LED, programare întârziată (până la 24 de ore), protecție împotriva inundațiilor și autodiagnostic. Cu programare întârziată, puteți seta când doriți să pornească mașina și astfel puteți să uscați rufele când doriți (de exemplu: puteți seta să spele noaptea iar dimineața, numai bine puneți rufele la uscat). E o funcție interesantă și utilă ca și autodiagnosticarea. Use Logic se găsește și la alte mașini, însă se numește altfel și funcționează diferit. Însă, scopul e același – reducerea consumului de detergent și energie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un finisaj negu lucios, fiabilitate, consum foarte bun/mic de energie, are tehnologia Use Logic (economisiți energie și timp), rezultate foarte bune, și e ușor de folosit.

Minusuri: centrifugarea sau stoarcerea putea fi mai bună.

Concluzie

Acest model Gorenje WA610SYB e un model destul de reușit, însă cu aceleași caracteristici veți găsi mașini mai ieftine dar nu au un design așa de elegant. Eu vă recomand tot acest model deoarece are Use Logic și auto-diagnostic (vă informează referitor la probleme ei). Poate fi pusă oriunde doriți deoarece e la fel de mare cât o mașină de spălat obișnuită (60 pe 60 cm).

Lasă un comentariu