Gorenje WA 73147

Dacă nu știați mașinile de spălat de la acest producător oferă cel mai bun raport eficiență/preț de pe piață la un preț destul de bun. Mașina de spălat Gorenje WA 73147 e recomandarea mea într-un buget destul de bun, zic eu. Această mașină are eficiență A++ și chiar dacă cea mai bună eficiență e A+++, media e A+. Caracteristicile speciale cu care vin acest electrocasnic sunt următoarele: capacitatea de spălare de maxim 7 kilograme, viteza e centrifugare de 1400 RPM, ecran digital LCD, tehnologia Use Logic și altele. Probabil cea mai importantă caracteristică e tehnologia Use Logic care o vom găsi doar pe cele mai noi mașini de spălat de la acest producător. Ea detectează automat încărcătura pentru a obține cele mai bune rezultate, într-un timp potrivit și gestionează perfect resursele (energie, detergent și apă). Vine ca alternativă la vechiul model WA 73149 care prezintă cam aceleași caracteristici tehnice. Prețul acestei mașini nu diferă cu mult față de modelul mai vechi și anume are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Gorenje WS 52125 BK 1
De sus
Gorenje WS 52125 BK 2
Afişaj şi butoane

Specificaţii tehnice

Gorenje WA 73147 are o viteză de centrifugare foarte mare – 1400 rotații pe minut – motiv pentru care are o clasă de eficiență la centrifugare A. Celelalte clase de eficiență sunt A++ (energetică) și A (la spălare). Are circa 19 programe de spălare iar eu voi enumera o parte dintre ele: prespălare, extra-clătire, spălare lână, sintetice, bumbac, consum redus energie, centrifugare intensivă, centrifugare delicată, spălare manuală și câteva programe speciale (SterilTub, clătire, înmuiere, stoarcere, Eco 30 de grade, spălare cu apă rece la 15 grade, jogging și spălare cu apă rece).

La capitolele funcții și siguranță WA 73147 vine cu Use Logic, Super Silent +, Eco Care, Aqua Stop Parțial, semnal sonor, sistem de siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundaților, Carbotech, control al nivelului de apă etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: posibilitate de pornire întârziată (până la 24 de ore), oferă diagnostic service (ca la modelele de la LG), US Logic, carcasă lăcuită, ecran LCD, selector centrifugare, sistem de control al stabilității (reduce vibrațiile și zgomotul în cazul în care rufele nu sunt dispuse uniform), are un volum de 54 litrii, 19 programe etc.

Minusuri: se putea mai ieftin :).

Concluzie

Acest Gorenje WA 73147 e destul de bun și pot spune că mașinile de la concurență nu sunt chiar așa eficiente (aici mă refer la cele cu prețuri similare). Jos am pus un clip cu un model foarte similar din punct de vedere al design-ului ca să vă faceți o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa