Gorenje W98F65/I, mașină de spălat haine performantă

Mașinile de spălat rufe performante sunt destul de de căutate și mă refer la cele cu caracteristici tehnice avansate, iar Gorenje W98F65/I e un astfel de model. Are o ușă suficient de mare pentru a putea introduce acea cantitate de rufe, încă acest parametru diferă în funcție de programul ales. Chiar dacă nu are un preț prea atractiv, prețul e justificat de dotările sale și de eficiența energetică. Sunt integrate tehnologii avansate care protejează țesăturile și care oferă rezultate mai bune – tambur SensoCare.

Se poate observa că are un panou de control destul de atractiv și un ecran digital generos (cu cât e mai mare cu atât poate afișa mai multe informații). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident din poza de sus că e vorba de o mașină cu încărcare frontală, iar cele cu încărcare superioară arată mult mai diferit și nu au performanțe superioare. Are un ecran LCD suficient de mare care afișează cele mai utile informații. Motivul principal pentru care vreți acest model ar fi performanța, care e dată de următoarele caracteristici tehnice: centrifugare de 1600 RPM, clasă energetică A-50% și capacitate maximă de spălare de 9 kg.

Chiar dacă are un preț mai piperat, veți recupera prin facturi mai mici la energie. Consumul de resurse depinde și de programul ales și aveți posibilitatea de a alege unul dintre cele 17 programe disponibile. Caracteristicile speciale sunt destul de multe: detectare automată a cantității, autodiagnosticare, protecție anti-inundații, avertizare acustică terminare program etc.

Păreri pro și contra

Arată ceva mai bine în realitate decât în poze și o puteți pune chiar în bucătărie și se poate asorta cu restul aparatelor pentru că e pe alb/argintiu. Nu poate fi un model Slim cu astfel de caracteristici tehnice, dar poate că nici nu vă deranjează acest aspect. Dispune de niște funcții foarte interesante care sunt caracteristici speciale.

Gorenje W98F65/I e un aparat electrocasnic destul de interesant și care poate înlocui orice model mai vechi deoarece e mai eficient și performant. Pentru cei interesați, am ales să pun și o prezentare cu un model similar.

Te-ar mai putea interesa