Gorenje W8723/I, mașină de spălat cu motor Inverter PowerDrive

Mașina de spălat rufe Gorenje W8723/I e una premium deoarece prezintă niște caracteristici tehnice impresionante dar și tehnologii numeroase – motor Inverter PowerDrive, tambur SensoCare, 23 de programe, încălzitor DuraHeat, A+++. Se poate observa după cum arată că nu e vorba de un aparat clasic, ci de unul mai deosebit, motiv pentru care și prețul nu poate fi același. De asemenea, dimensiunile aparatului sunt destul de generoase dar nu se compară cu cele ale mașinilor de spălat profesionale. Chiar dacă nu vă permiteți acest model, puteți opta pentru un model cu capacitate mai mică de spălare și mai puține tehnologii.

Fiabilitatea e una superioară că doar e vorba de un brand experimentat și apreciat de cumpărători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat cu încărcare frontală rămân principala alegere pentru cei care au nevoie de un aparat pentru a spăla rufele. Cele cu încărcare superioare sunt limitate de dimensiunile lor, deci nu pot avea prea multe dotări sau tehnologii. Caracteristicile tehnice acestui model sunt următoarele: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de 8 kg și clasă energetică A+++.

Sunt foarte puține mașini cu atât de multe program de spălare și e bine să fie cât mai diversificate, pentru a obține cele mai bune rezultate. Panoul de control oferă sistem siguranță împotriva copiilor, ecran LED cu afișare timp rămas și programare întârziată (între 1 și 24 de ore).

Păreri pro și contra

Toate acele dotări menționate sus ar trebui să fie motive pentru a-l alege și nu le voi mai menționa. Poate fi pus oriunde deoarece nu  are o adâncime mai mare de 60 cm , iar înălțimea e de 85 cm. Nu cred că aveți ce să-i reproșați deoarece excelează la destul de multe capitole, dar nu spune că nu e loc de mai bine.

Gorenje W8723/I e una dintre cele mai eficiente mașini de spălat rufe și veți recupera banii învestiți pe parcurs. Are un design destul de plăcut și ușa nu e chiar atât de mare, ci e puțin mai mare decât una clasică. Se crează această impresie deoarece partea exterioară are un diametru mai mare.

Te-ar mai putea interesa