Gorenje W8544N/I, model clasa A3+ cu 8kg

Gorenje W8544N/I nu trebuie confundată cu W8544NI întrucât specificațiile sunt ușor diferite. Modelul de față are un volum de 8 kilograme, 1400 rotații și clasa A+++ de eficiență energetică.
E un model care se adresează persoanelor în căutarea unui electrocasnic eficient energetic și care să poată spăla pentru 6-7 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă excelent dpdv al specificațiilor, ci și al aspectului… lucru sesizabil de alături.


Caracteristici

Gorenje W8544N/I e o mașină de spălat cu încărcare frontală adresată celora interesați de un aparat efcicient la spălare și energetic.
Nu consumă mult curent deoarece are clasa A+++ mulțumită unui consum anual de 166 kW/h. Într-un program standard consumă 0,77 kW/h.
Nu e un aparat gălăgios întrucât la spălare vorbim despre 52 decibeli, iar la centrifugare 70 dB.
Cuva e una realizată din material carbotech, iar la restul mașinii sunt folosite materiale de calitate așa încât aparatul să țină cât mai mult.
Motorul e unul special tip inverter. Special e lipsa periilor care are ca avantaje eliminarea tensiunii, frecarea și uzura.
În general modelele noi de rezistențe sunt unele care vin cu materiale care le fac de 10-100 ori mai durabile. Acest model vine cu o rezistență de tip DuraHeat.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că vine la un preț nu prea mare, că are capacitate de 8 kilograme și centrifugare la 1400 rotații. Nu trebuie uitat nici faptul că acest model dispune de Fuzzy Logic (la Gorenje e numit TotalWeightControl care presupune detectarea automată a cantității), prin intermediul acestei caracteristici făcându-se economii foarte mari de resurse.
Ar fi corect să menționez și un dezavantaj, mai exact faptul că are un preț cam mare dacă nu prindeți o promoție sau ceva de genul

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un electrocasnic premium capabil de a spăla o cantitate mare de rufe într-un interval de timp nu prea mare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Gorenje e un producător din Slovenia care există pe piață din anii 50 și se laudă că produce doar aparatură premium.

Lasă un comentariu