Gorenje W8544N/I, model clasa A3+ cu 8kg

Gorenje W8544N/I nu trebuie confundată cu W8544NI întrucât specificațiile sunt ușor diferite. Modelul de față are un volum de 8 kilograme, 1400 rotații și clasa A+++ de eficiență energetică.
E un model care se adresează persoanelor în căutarea unui electrocasnic eficient energetic și care să poată spăla pentru 6-7 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă excelent dpdv al specificațiilor, ci și al aspectului… lucru sesizabil de alături.

Gorenje W8544N I

Caracteristici

Gorenje W8544N/I e o mașină de spălat cu încărcare frontală adresată celora interesați de un aparat efcicient la spălare și energetic.
Nu consumă mult curent deoarece are clasa A+++ mulțumită unui consum anual de 166 kW/h. Într-un program standard consumă 0,77 kW/h.
Nu e un aparat gălăgios întrucât la spălare vorbim despre 52 decibeli, iar la centrifugare 70 dB.
Cuva e una realizată din material carbotech, iar la restul mașinii sunt folosite materiale de calitate așa încât aparatul să țină cât mai mult.
Motorul e unul special tip inverter. Special e lipsa periilor care are ca avantaje eliminarea tensiunii, frecarea și uzura.
În general modelele noi de rezistențe sunt unele care vin cu materiale care le fac de 10-100 ori mai durabile. Acest model vine cu o rezistență de tip DuraHeat.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că vine la un preț nu prea mare, că are capacitate de 8 kilograme și centrifugare la 1400 rotații. Nu trebuie uitat nici faptul că acest model dispune de Fuzzy Logic (la Gorenje e numit TotalWeightControl care presupune detectarea automată a cantității), prin intermediul acestei caracteristici făcându-se economii foarte mari de resurse.
Ar fi corect să menționez și un dezavantaj, mai exact faptul că are un preț cam mare dacă nu prindeți o promoție sau ceva de genul

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un electrocasnic premium capabil de a spăla o cantitate mare de rufe într-un interval de timp nu prea mare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Gorenje e un producător din Slovenia care există pe piață din anii 50 și se laudă că produce doar aparatură premium.

Te-ar mai putea interesa