Gorenje W8424, mașină spălat clasa A++++

Dacă ți s-a stricat mașina de spălat ori te-ai mutat la casă nouă și ești în căutarea uni astfel de electrocasnic de mari dimensiuni atunci Gorenje W8424 ar fi numai bun pentru tine. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc exagerat în condițiile în care e un model mare cu capacitate de 8 kilograme, clasă de eficiență A++++ (patru de plus) și alte facilități premium care au devenit standard (Fuzzy Logic, de exemplu).
Dacă vi se pare că e scumpă atunci trebuie știut că are același preț cu Gorenje W7643L, numai că are o capacitate mai mare.

Aspect

W8424 e un model complet alb cu un panou de comandă modern al cărui afișaj e unul LED. Nu aș zice că e un aparat prea mare deoarece greutatea e de circa 75 kilograme, ceea ce îl face ușor de deplasat de către două persoane mai solide.

Aparatul
Apartul

Caracteristici tehnice

Se poate vedea și din imaginea de mai sus că e vorba despre un model cu încărcare frontală, ceea ce presupune că aveți nevoie de o baie ceva mai mare (sau spațiu de depozitare a aparatului). Datorită faptului că e un model XXL vine cu o capacitate de 8 kilograme ceea ce presupune că dacă aveți o familie numeroasă atunci nu trebuie să spălați de mai multe ori pe zi sau zilnic. Dar, nu trebuie înțeles greșit deoarece nu e un model doar pentru familii mari, iar asta pentru că are Fuzzy Logic (sau ceva similar) prin care se detectează încărcătura și se adaptează consumul de resurse. Dar să nu vă gândiți că puteți spăla doar o pereche de șosete deoarece există și un minim de încărcare de vreo două kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e de 2 ani, dar trebuie spus că în această perioadă există o promoție de la Gorenje prin care se oferă 5 ani garanție; nu produce prea mult zgomot la spălare sau centrifugare; are program ecologic de spălare.
Contra: centrifugarea e 1200 rotații și nu 1400 ca la Gorenje W7643L.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui aparat capabil atunci ți-l recomand pe acesta. E numai bun pentru o familie mare sau pentru o pensiune care vrea să aibă tot timpul așternuturi curate. Despre utilizare trebuie menționat că nu e deloc complicat de utilizat, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți consulta manualul de utilizare.

Lasă un comentariu