Gorenje W7723, model W 7723 cu 1200 rotații

Dacă sunteți interesați de o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare mare și eficiență energetică ridicată atunci modelul Gorenje W7723 ar fi recomandarea mea. Mulțumită capacității de 7 kilograme acest model se recomandă familiilor mari ori în scopuri comerciale cum ar fi la o pensiune.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine tehnic, ci și vizual. Se poate vedea că are un panou de comandă simplu cu puține butoane și cu un display ok.


Caracteristici

Aparatul de față vine cu o capacitate mare de încărcare de 7 kilograme, clasă de eficiență energetică A+++ și 1200 rotații. Se poate vedea că aceste caracteristici sunt unele premium.
Programele sunt 23 la număr, iar fiind disponibile așa de multe se poate spune că beneficiem de un aparat care va spăla corespunzător orice tip de țesătură.
Materialele utilizate la construcția aparatului sunt unele bune. De exemplu s-a folosit inox la tambur, iar acest lucru va face aparatul extrem de durabil.

Avantaje

Vine cu 23 programe printre care se numără cel rapid de 17 minute. Cu un număr mare de programe ai asigurarea că poți spăla orice țesătură cu programul corespunzător.
Are caracteristică similară Fuzzy Logic care detectează automat cantitatea. În acest fel se fac reduceri considerabile de energie.
Nivelul de zgomot e de 58 dB la spălare și 70 la centrifugare. În acest fel beneficiem de un aparat cu o silențiozitate standard.

Dezavantaje

Nu aș putea spune că are vreun dezavantaj major, dar nu ar fi stricat să fie dotată cu Eco Bubble. Evident că există programe aproximativ similare și că poate Fuzzy Logic poate compensa cât de cât.

Concluzie

Pentru cei cu o familie mai mare și interesați de un aparat care să poată spăla multe rufe cu un consum redus de resurse recomand acest model Gorenje W7723.
Despre Gorenje trebuie spus că e un brand sloven, existent pe piață de mult timp (din anii 50), iar aparatura comercializată e una premium.

Te-ar mai putea interesa