Gorenje W7643L, mașină spălat 7kg

Gorenje W7643L e un model nou de mașină de spălat rufe care se evidențiază printr-un preț mic, capacitate mare de încărcare și o clasă de eficiență energetică A+++ (ceva mai bună decât WA749). Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate vedea că nu e deloc un model scump, iar garanția de 2 ani vine pentru un plus de siguranță.
E un model recomandat în general familiilor mari datorită capacității XXL și nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de resurse deoarece consumă puțin curent și apă. Consumul de apă și detergent e mic pentru că are ceva de genul Fuzzy Logic prin care se detectează automat încărcătura.

Aspect

Se poate vedea că beneficiază de un aspect modern, panoul de comandă fiind ușor accesibil și informativ. Are un ecran LCD pe care sunt afișate diferite informații cum ar fi programul de spălare.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul Gorenje W7643L are o capacitate peste medie de 7 kilograme, dar chiar dacă aveți mai puțin de spălat anu trebuie să vă faceți griji deoarece aparatul poate spăla și mai puțin. Viteza de centrifugare e una foarte bună de 1400 rotații, ceea ce înseamnă că o să vă ajute foarte mult la o spălare foarte eficientă. Zgomotul produs de acest aparat nu e deloc mare deoarece produce 58 decibeli la spălare, iar la centrifugare puțin mai mult.

Păreri pro şi contra

Îmi place aparatul de față deoarece nu are deloc un preț mare, beneficiază de cele mai noi tehnologii utile pentru economisire, are program eco (pentru economie și spălat rufe pretențioase) și beneficiază de programare întârziată. Nu trebuie neglijat nici faptul că i se poate face extensie de garanție pentru un surplus de siguranță (Gorenje oferă 5 ani garanție, dar trebuie citit despre acest lucru aici).

Concluzie

Dacă te interesează o mașină pentru spălat haine care să fie mai mare atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Nu costă deloc mult, zic eu, și poate fi utilizată ușor și eficient. Dacă nu vă descurcați cu referire la ceva atunci puteți consulta manualul său de utilizare sau eventual contacta producătorul.

Te-ar mai putea interesa