Gorenje W7543LR, mașină de spălat rufe roșie

Mașina de spălat rufe Gorenje W7543LR nu e una chiar clasică și se poate observa că e pe o culoare ceva mai specială – roșu. Performanțele sunt destul de generoase, dar nici consumul redus de energie nu trebuie neglijat. E dotat cu un tambur de tip Sensocare, astfel țesăturile beneficiază de un tratament special. De asemenea, cantitatea de rufe e detectată automat cu ajutorul tehnologiei TotalWeightControl, iar programul se adaptează la încărcătură. Mai sunt și alte caracteristici speciale care nu trebuie neglijate.

Bineînțeles, o variantă pe alb costă ceva mai puțin, dar pentru iubită sau soție e nevoie de o variantă ceva mai specială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate observa din poza de sus că are un finisaj pe roșu, iar ușa și butonul central sunt pe negru lucios care îi oferă un plus de eleganță. Chiar ecranul LCD e pe negru și arată diverși parametrii aleși. Nu aveți cum să nu fiți mulțumiți de o centrifugare de 1400, clasă energetică A+-30% și capacitate de spălare maximă de 7 kg.

Consumul într-un program standard e undeva la 0,67 kWh, iar acesta e influențat de centrifugare și durată. În general, programele lungi au centrifugare mică, deci consumul de energie e mai mic. Dar nu cred că vă interesează acest aspect, ci rezultate oferite sunt mai importante. Sunt prezente destul de multe programe de spălare – 23, iar multe sunt ceva mai speciale.

Ca și funcții, modelul de sus prezintă: sistem duș, detectare automată a cantității, autodiagnosticare, protecție anti-inundații, programare întârziată etc.

Păreri pro și contra

Panoul de control e ușor de folosit, iar informații sunt destul de vizibile. Are un design elegant care e apreciat de orice doamnă, dar sunt disponibile și alte culori care poate v-ar interesa. Sunt puțini producători care oferă astfel de mașini.

Gorenje W7543LR nu diferă cu nimic față de alte modele cu nume apropiat, doar că poate vreți să faceți un cadou mai special pentru persoana iubită. Culoarea nu ar trebui să fie principalul criteriu de alegere a acestui tip de aparat, ci tehnologiile incorporate și rezultatele care le poate oferi.

Te-ar mai putea interesa