Gorenje W7543LO, mașină de spălat rufe portocalie

Mașina de spălat rufe Gorenje W7543LO face parte dintr-o serie de aparate care sunt disponibile pe multe culori. Modelul ales mai jos e cel pe portocaliu care iasă foarte bine în evidență și nu cred că trebuie să se asorteze cu ceva. Poate fi pus sub blatul din bucătărie deoarece are dimensiuni standard sau poate chiar într-o debara/dressing unde puneți rufele uscate sau lenjeriile de pat. Costă ceva mai mult decât un model standard deoarece are performanțe ceva mai mari, un consum redus de energie și un design modern.

E dotată cu cele mai noi tehnologii care fac programele mai eficiente și se adaptează încărcăturii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu avem ce să-i reproșăm la capitolul eficiență și nici la partea de rezultate. Bineînțeles, e foarte important ca voi să alegeți programul corespunzător. Unele programe oferă un tratament diferit față de altele și e bine să citiți manualul său.

În ceea ce privesc dimensiunile aparatului, ei bine, acesta poate fi pus în locul vechiului model. Chiar dacă adâncimea e una maximă – 60 cm, partea frontală a aparatului trebui să fie puțin mai în afară decât mobilierul pentru că e rotunjită (ideea e că arată mai bine). Mai toate aparatele sunt zgomotosul în timpul centrifugării în special dacă discutăm de o valoare mai mare – 1400 RPM. Nu prea sunt modele care depășesc acest model la acest capitol dar nici nu e nevoie de ceva peste acea valoare.

Păreri pro și contra

Un număr generos de programe e un plus pentru orie aparat electrocasnic, iar în această situație discutăm de 23 de programe. Vă sunt oferite și funcții care pot fi de folos, iar una dintre ele e cea de blocare acces interfață (dacă nu vreți ca cineva să umble la aparat în timpul unui program). Cred că acel consum de energie redus ar trebui să fie principalul motiv pentru care ar trebui să alegeți acest model, deoarece nu sunt multe mașini A+++ sau A-30% (e același lucru).

Gorenje W7543LO e una dintre puținele soluții de la acest brand pe această culoare, dar puteți alege și varianta roșie dacă e culoarea preferată a soției.

Te-ar mai putea interesa