Gorenje W7543L, mașină 7kg și 1400 rotații

Gorenje W7543L este o mașină de spălat rufe care beneficiază de o capacitate de încărcare de 7 kilograme și un consum de curent mic. Astfel, e electrocasnicul perfect pentru o familie mare ori pentru o mică pensiune.
Din păcate nu vine cu Fuzzy Logic, dar tot o să economisiți multe resurse cu ea deoarece are un consum redus de curent dovedit prin clasa A-30%.

Costul de achiziție e unul modic deoarece aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat la spălarea diverselor tipuri de haine deoarece are 23 de programe.
Din imaginea de alături vă puteți face o opinie despre cum arată acest electrocasnic. Puteți vedea că e un model care are un panou de comandă modern și un ecran LED destul de mare.

Mașina
Mașina

Datorită celor 1400 rotații la centrifugare, clasa de centrifugare e A, deci foarte bună. Chiar dacă are multe rotații, nivelul de zgomot nu-i așa de mare, ci doar de 72 dB atunci când are loc procesul de centrifugare. Iar, când are loc spălarea zgomotul e unul de 58 decibeli, deci deloc mare.

Plusurile acestui model sunt aspectul, prețul nu prea mare și eficiența din diferite puncte de vedere. Nu trebui să vă deranjeze prea mult că nu are Fuzzy Logic, deoarece are diferite programe care compensează acest neajuns. Dacă nu știți ce înseamnă acest Fuzzy atunci trebuie știut că are legătură cu detectarea automată a cantității și adaptarea resurselor în funcție de aceasta.
Ca minusuri nu aș putea menționa prea multe lucruri, ci doar clasa de eficiență energetică care nu e cea mai tare (era bine dacă era A++ ori A+++).

Modelul acesta e unul foarte bun prin prisma prețului, dar și a faptului că nu vine cu multe programe. Materialele din care e confecționat sunt și ele de o calitate foarte bună, mai exact cuva e din ceva plastic, iar tamburul e din inox.
Brandul care fabrică acest aparat e și el unul foarte bun deoarece vorbim despre Gorenje – o firmă din Slovenia care se laudă că face doar electrocasnice premium.

Te-ar mai putea interesa