Gorenje W7503, mașină de spălat cu 7 kg

Mașina de spălat Gorenje W7503 e una clasică ca și dimensiuni (nu e îngustă), poate spăla mult și eficient. Are tehnologii inteligente ca Use logic și DSS, dar are și funcție de blocare butoane pentru copii. E bine ca un aparat așa de mare să aibă o astfel de funcție deoarece copii pot ajunge ușor cu mâinile pe panoul său de control. Din poza de jos se observă acel ecran LED generos și cu cât e mai mare cu atât poate afișa mai multe informații ori opțiuni alese. Butonul central e bun pentru selectarea programelor și așa e cam la toate mașinile. dacă alegeți o mașină și vă gândiți la un eventual uscător de rufe, ei bine, ar fi bine să luați unul cu centrifugare mai mare (adică să stoarcă mai bine).

Prețul unui astfel de aparat nu e chiar atractiv ținând cont că e eficient și poate să vă ajute cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Încărcarea rufelor se face frontal și capacitatea e de maxim 7 kg. Deci poate spăla mult mai multe rufe decât un model vechi și o face cu un consum redus de resurse. Are un ecran LED mare pe care se poate supraveghea mai bine programul de spălare. Pe partea de centrifugare are 1000 RPM, deci poate să stoarcă bine însă se putea și mai bine (o mașină cu 1400 RPM consumă mai mult dacă optați această opțiune dar și prețul e mai mare).

Într-un program obișnuit, consumul de energie e de 0.67 kWh, adică conform clasei A+++. Are 23 de programe și majoritatea sunt cele care le știți de la alte mașini. Pe partea de funcții și siguranță are: setare temperatură, detectarea automată a temperaturii, Use Logic, control al nivelului apei etc.

Plusuri: poate spăla până la 7 kg, acele caracteristici speciale, are destul programe/funcții, ușor de folosit și A+++.
Minusuri: nu e prea compactă.

Gorenje W7503 dacă ocupă cam mult spațiu, atunci ar trebui să alegeți un model cu capacitate de spălare mai mică și design compact (slim sau cu încărcare verticală). Nu veți economisi mult mai mult spațiu, dar poate câțiva centimetri în minus vă vor fi de folos.

Te-ar mai putea interesa