Gorenje W7423, mașină de spălat A+++

O mașină de spălat rufe ca Gorenje W7423 e perfectă pentru cei care vor să economisească bani, timp și resurse. Poate fi o recomandare ținând cont de raportul dotări/preț. Se poate observa pe dimensiunile sale că e ceva mai mare decât restul mașinilor de spălat. Din poza de jos se poate observa un panou de control diferit dar e la fel de ușor de folosit ca și restul. Îmi place că butoanele sunt însoțite de pictograme, astfel nu mai e nevoie să citiți tot manualul de instrucțiuni (dacă ați mai avut o mașină de spălat, unele opțiuni sunt ușor de observat).

Nu aveți nevoie de un buget mare, dar ca la oricare aparat nou, prețul nu e chiar de neglijat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E evident că încărcarea mașinii e frontală și acest fel de încărcare e la modă și parcă cel mai comod de folosit. Puteți încărca până la 7 kg de rufe, iar centrifugarea ei e de 1200 RPM. Clasele de eficiență sunt: A+++ la consumul de energie, A la spălare și B la centrifugare.

Programele de spălare sunt următoarele: bumbac, sintetice, mix, sport, prespălare etc. Pe partea de funcții și siguranță are: protecție inundații, autodiagnosticare, semnalizare acustică finalizare program, programare întârziată etc. Consumul de apă nu are mare importanță deoarece e cam același la toate mașinile de spălat. Cuva e de tip Carbotech iar tamburul e din inox pentru o durabilitate mai îndelungată. Are și Use Logic pentru a se economisi resurse, deoarece detectează automat cantitatea de rufe și reduce din resursele care le-ați fi folosit în mod normal.

Plusuri: spăla eficient, programe de spălare suficiente, funcții destule, fiabilă, arată bine etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje W7423 e un aparat electrocasnic mare care nu are un design mai compact dar tot se descurcă decent. Poate că nu e cea mai performantă mașină, dar cu siguranță e suficient de bună în acest preț. Dacă vreți să economisiți spațiu, alegeți o mașină cu încărcare superioară ori cu adâncime mai mică (există modele cu încărcare frontală și design slim).

Te-ar mai putea interesa