Gorenje W6723/IS, mașină de spălat cu Sensocare

Mașina de spălat rufe Gorenje W6723/IS e una de ultimă generație și spre deosebire de multe altele, aceasta are o funcție specială pentru a înlătura petele – Sensocare. La final e o prezentare destul de detaliată și cum poate fi folosită. Oricum, hainele pătate sunt destul de rare dacă nu participați la prea multe evenimente și, în general, copii mici își pătează cel mai des hăinuțele. Ecranul digital LED e mai puțin vizibil decât cel LED, deoarece cel LED are fundal închis la culoare. Opțiunea de blocare butoane nu a fost una standard, dar a devenit una doar că diferențele dintre mașini o fac tehnologiile de spălare.

Sunt destul de multe modele care au caracteristici tehnice ca și acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model destul de avansat care are încărcare frontală și puteți pune până la 6 kg de rufe, iar anumite programe limitează performanțele (centrifugare mai mică și poate spăla mai puțin). Are un ecran LED destul de util și generos, motiv pentru care supravegherea programului nu va fi atât de dificil.

Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt destul de importante – capacitatea de încărcare, viteza de centrifugare și clasa de eficiență energetică. Sunt prezente destul de multe programe de spălare prezente la acest model, dar cu siguranță aveți obține cele mai bune rezultate dacă alegeți programul corespunzător.

La instalare e foarte important să scoateți șuruburile de fixare din spate, altfel veți avea probleme în timpul spălării (mașina va pleca din loc). Ținând cont de dotări, acest model nu putea fi prea compact – adâncime de 44 cm.

Păreri pro și contra

Tehnologia Sensocare e un plus pentru acest aparat și îmbunătățește rezultate cu mult. Are un design destul de elegant și dă impresia că e vorba de un model premium, dar nu e chiar atât de scump. Unele branduri oferă modele elegante și performante doar pentru cei cu un buget peste medie.

Gorenje W6723/IS e una dintre cele mai interesante variante oferite în acest buget și care nu ar trebui neglijată. Din prezentarea de la final, vă veți face o idee despre această serie și acea tehnologie care îmbunătățește rezultatele (îndepărtează aproape orice pată).

Te-ar mai putea interesa