Gorenje W6643N/S, mașina de spălat 6 kg

Mașina de spălat rufe Gorenje W6643N/S e o alegere foarte bună pentru cei care vor un control electronic avansat și butoanele sunt suficiente pentru alegere unui program, opțiuni sau funcții. Nu veți regreta alegerea făcută cu acest aparat și designul sugerează că e vorba de un model din segmentul superior. Combinația de alb cu negru e destul de interesantă deoarece panoul de control iasă mai ușor în evidență. Deasemenea, un brand cunoscut oferă și aparate fiabile și destul de bine dotate. Consumul de energie e destul de redus și e evidențiat de clasa de eficiență – A+++.

Are chiar și caracteristici speciale bune și nu toate mașinile se pot lăuda cu așa ceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E o alegere bună pentru cei care vor caracteristici tehnice bune dar vor și un aparat cu design compact. Cu alte cuvinte, are o adâncime ceva mai mică – 44 cm. Panoul de control are ecran LCD, butoane pentru alegerea diverselor funcții și programe. Chiar dacă e mai compactă are 1400 RPM și 6 kg. Sunt specificații tehnice bune în acest preț iar dacă aveți un buget mai mare puteți opta pentru o mașină mai bună.

Programe de spălat destul de bune și sunt destul de multe: extra-clătire, bumbac, consum redus de energie etc. Pe partea de funcții are: autodiagnosticare, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată și altele. Cuva e realizată din Carbotech iar tamburul e din inox (la multe astfel de mașini e așa). Culoarea aparatului e pe alb, dar nu e în totalitate pe această culoare (după cum am mai precizat).

Plusuri: performanțe bun pentru un design slim, clasa energetică A+++, are DSS, UseLogic, protecție copii, control electronic interesant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje W6643N/S poate fi următoarea alegere dacă aveți un buget corespunzător, nu aveți un model preferat și vreți fiabilitate. Cu siguranță poate înlocui orice alt aparat mai vechi sau unul cu performanțe inferioare. Pentru economisirea spațiului din locuință puteți alege și un model cu încărcare verticală (are o lățime mai mică, dar adâncimea e de 60 cm).

Te-ar mai putea interesa