Gorenje W6523S, mașină de spălat de 6 kg

Mașina de spălat Gorenje W6523S e una dintre acele model cu centrifugare de 1200 RPM, capacitate de 6 kg și clasă A+++. Spre deosebire de majoritatea modelelor de pe piață în acest buget și cu aceleași specificații, acesta este un model slim. Adică e mai îngust și nu va sta în cale în cazul în care aveți o cameră mai îngustă ori mică. Se poate observa designul său atât din poza de jos cât și din clipul de la final. Observ că e dotat cu un ecran LCD generos deci are control electronic și spre deosebire de cel mecanic, la acesta puteți observa mai bine opțiuni alese. Totul e mai simplu cu tehnologiile noi, chiar și funcționalitatea crește.

Prețurile sunt foarte bune pentru modelele de la acest brand iar dacă nu vi-l permiteți pe acesta, există alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Mașinile cu încărcare frontală sunt cele mai populare deoarece panoul de control e la îndemână, iar dimensiunile nu diferă cu mult față de cele ale unei mașini cu încărcare superioară, dacă e vorba de o mașină îngustă. Deci depinde cu ce model o comparați, dar aceasta mi se pare acceptabilă. Centrifugarea de 1200 PRM e satisfăcătoare având în vedere rezultatele (ține și de programul ales). Pe partea de spălare are clasa A, pe când la consumul de energie are A+++.

Deci consumul e mic și, la fel, ține de programul ori setările alese  (un program cu centrifugare mai mică reduce consumul). Programele sale sunt multe de aceea nu le voi economisi pe toate: clătire, prespălare, înmuiere, etc.

La capitolele funcții are: control al nivelului apei, Carbotech, sistem de control al stabilității, conectare la apă rece etc. Acestea fiind câteva dintre ele dar nu are sens să le enumăr pe toate deoarece mulți dintre voi le știți și de la alte modele.

Plusuri: consumul de energie mic, eficiența energetică, arată bine, tehnologie DSS (economisire de detergent), numărul mare de programe, control electronic și fiabilitatea.
Minusuri: nu are.

Gorenje W6523S nu costă chiar așa de mult iar promoția e limitată, deci e bine să profitați cât e valabilă. Puteți opta și pentru un uscător de rufe deoarece acela chiar că v-ar putea scuti de multă multă, deci veți beneficia de mai mult timp. Jos e o mică prezentare a acestui model pentru a vă putea face o idee despre design.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Gorenje W6523S, mașină de spălat de 6 kg”

  1. Buna ziua!
    Observ în interiorul cuvei niste aplicatii mai inchise la culoare. De ce nu sunt ca la alte masini de spalat din acelasi material si sunt puse separat? Oare, in timpul functionării, se pot rupe, nefiind turnate bloc.
    Multumesc!

  2. Am Gorenje de 11 ani, de ceva vreme face zgomot si cam bate cuva, din cauza uzurii.
    Voi cumpăra negresit tot Gorenje. Cine nu crede ii trimit poze. La fel are 3 piese in interior dintr-un material dur. Sunt și acum ca noi. Problema desprinderii e de domeniul fantasticului. Nu se pot desprinde.
    Uzura la astfel de obiecte are loc la piesele in mișcare, adică lagărele sistemului de rotire a cuvei.

Comentariile sunt închise.