Gorenje W6202S, mașină de spălat rufe de 6kg

Gorenje W6202S e o mașină de spălat modernă pe alb deoarece are un consum mic de curent și performanțe maxime (centrifugare la 1000 rotații și programe adiționale care nu le găsești la alte mărci) când vine vorba despre spălare. Un astfel de aparat ar fi perfect pentru cineva în căutarea unui aparat cu o cuvă încăpătoare și care să aibă un număr mare de programe așa încât să puteți spăl orice tip de țesătură.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat ușor și are multiple funcții care mai de care mai utile. Printre multele programe se numără cel rapid, cel de prespălare și de extra clătire.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici acest model are o capacitate de 6 kg, centrifugare la 1000 rotații, nivel de zgomot scăzut la spălare (56 kilograme) și un consum infirm de curent electric. Încărcarea se realizează frontal și ar fi recomandat să spălați peste 2-3 kilograme de rufe chiar dacă are program rapid. Nu are Fuzzy Logic, dar vine cu ceva oarecum similar de la Gorenje numit UseLogic care optimizează procesul de spălare așa încât dvs. să economisiți resurse (mai exact electrocasnicul are senzori care monitorizează puritatea apei).

Lucrurile pozitive la acest model ar fi consumul scăzut de curent electric și de alte resurse, ușurința în utilizare, multitudinea de programe și prezența programului rapid. Un alt lucru bun e că e slim (adică subțire), un lucru neașteptat pentru un model care are o capacitate așa de mare de stocare a cuvei. Ar fi fost bine dacă avea clasa de eficiență energetică A+++, dar e bine și așa.

Dacă te interesează un electrocasnic ieftin și care să nu fie greu de utilizat când vine vorba de spălatul rufelor atunci Gorenje a realizat pentru tine mașina perfectă. Normal că e un electrocasnic premium precum acest brand se laudă cu orice alt electrocasnic făcut de ei, iar dovada e multitudinea de funcții și programe.
Dacă aveți copii neastâmpărați atunci trebuie menționat că mașina vine și cu multiple funcții de protecție așa încât să nu se întâmple ceva rău.

Lasă un comentariu