≡ Meniu

Gorenje VW Transporter T1 OBRB153RL, frigider retro pentru fani

Frigiderul Gorenje VW Transporter T1 OBRB153RL face parte dintr-o ediție specială (pentru fanii VW) și cred că puteți observa și voi acest aspect. Nu poate fi un model accesibil și nici nu poate fi pus în orice bucătărie. Chiar dacă e vorba de un aparat cu design retro, la interior veți observa că aveți rafturi din sticlă, suporturi suficiente pe ușă, interior bine iluminat, un congelator decent și un sistem de răcire corespunzător. Nu are nevoie de prea multe tehnologii că doar nu e un model atât de mare cu două uși.

Poate că prețul e cam piperat, deci ați putea spune că nu se adresează oricui, iar un frigider cu aceleași specificații și tehnologii poate costa de 3 ori mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E vorba de un frigider cu o singură ușă, astfel că are un congelator în interiorul frigiderului și nu e foarte mare – 25 litri. Acesta poate fi dezghețat manual, dar nu trebuie curățat atât de des. Deci o tehnologie ca și No Frost nu ar fi fost prea utilă. În schimb, se oferă un sistem de răcire cu IonAir (purifică aerul de la interior) și DynamiCooling (circulația aerului e mai uniformă).

Consumul de energie e foarte scăzut și cred că se poate vedea acest aspect din clasa de eficiență – A+++.

Păreri pro și contra

Sunt prezente și două compartimente la care veți ajunge mai greu deoarece sunt în partea inferioară, compartimentul Fresh Zone se pun alimente proaspete (carnea și pește), iar în Crisp Zone se pun fructele și legumele. Chiar nu am ce să-i reproșez la capitolul design, simbolul VW e suficient de mare pentru a-l observat, iar combinația de culori roșu cu bej chiar e plăcută.

Gorenje OBRB153RL e varianta pe roșu, dar există și alternative pe alte culori, cum e cel pe albastru (OBRB153BL). O mică prezentarea a acestei serii vă poate ajuta să faceți alegerea corectă în final. Poate că nu e dispus oricine să dea atâta pe un frigider, dar cred că sunt destui de mulți fani care vor cât mai multe lucruri personalizate prin casă care să iasă ușor în evidență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu