Gorenje VCK2322 AP-R

Dacă te interesează un aspirator bun atunci îţi recomand un aspirator cu sac Gorenje VCK2322 AP-R deoarece arată bine şi costă puţin, iar performanţele în aspirare sunt foarte bune. Puterea de aspirare e de puţin sub 500W, iar sacii care pot fi ataşaţi sunt de hârtie ori textili. Sacii nu sunt greu de găsit dacă o să trebuiască să cumpăraţi alţii deoarece acesta e un model popular, iar brandul Gorenje e unul apreciat în lumea aspiratoarelor şi de aceea nu cred că o să aveţi dificultăţi în găsirea unor saci compatibili. Venind cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » putem spune că e un electrocasnic ieftin.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că e atractiv vizual (ca VCK2321 AP-BK care e negru) şi e chiar mai uşor decât cele fără sac. Nu vine cu multe butoane (din păcate nu are control pe mâner ca modelele scumpe)  şi astfel va fi uşor de folosit chiar şi fără o eventuală documentare de pe manualul de utilizare. Butoanele sunt amplasate strategic, dacă se poate spune aşa, deoarece sunt puse în spate şi aşa poţi să le atingi chiar şi cu piciorul (să le atingi, nu să dai ca în minge).

Aparatul propriu-zis
Gata asamblat

Specificaţii tehnice

Gorenje VCK2322 AP-R e un aspirator sosit în magazinele româneşti pe la sfârşitul anului trecut şi se poate spune că e un aspirator clasic datorită faptului că e cu sac, dar sistemul de filtrare e unul performant, chiar dacă aspirarea e una uscată. Vine dotat cu filtru HEPA şi existând 5 etape de filtrare, nu cred că o să aveţi vreo problemă cu aerul evacuat de aparat. Chiar dacă nu vine la bord cu multă tehnologie, greutatea e una mică… de puţin peste 5 kilograme, iar culoarea e una plăcută – roşu.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preţ mic; sistemul de filtrare e eficient; vine cu accesorii multiple cum ar fi tubul telescopic, derulatorul automat de cablu şi alte accesorii care le găsim în general la aspiratoare.
Contra: mie îmi plac aspiratoarele fără sac.

Concluzie

Modelul VCK2322 al Gorenje vine ca o alternativă accesibilă la modelele premium, însă chiar dacă e ieftin e dotat cu o capacitate de colectare mare de 3 litri, o putere mare de 470 W şi multe accesorii. Cum ziceam la capitolul poze, nu cred că e greu de folosit de copii ori vârstnici şi de aceea probabil că manualul de utilizare va fi oarecum inutil.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje VCK2322 AP-R”

  1. Acest aspirator e unul foarte bun si nu cred ca as putea spune ceva negativ legat de el doar ca si mie mi-ar fi placut daca venea fara sac. L-am primit si poate ca daca ar fi fost sa-mi cumpar unul atunci alegeam o varianta fara sac. Despre aspiratoarele cu sac nu mai stiu unde am citit ca exista si cateva avantaje ale unui sac.

Comentariile sunt închise.