Gorenje VCK2321 AP-BK

Aspiratoarele cu sac încă mai sunt populare datorită preţului atractiv şi a uşurinţei în utilizare, ia din această categorie face parte aspiratorul cu sac Gorenje VCK2321 AP-BK care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În general, se găsesc saci pentru aceste aspiratoare, deci nu va fi o problemă cu întreţinerea, iar faptul că poate avea o garanţie de maxim 4 ani nu e un lucru rău deoarece acest lucru poate fi obţinut contra unei sume suplimentare de 59 lei.

Poze

Alături sunt două imagini care înfăţişează electrocasnicul din acest articol. Din prima poză se poate vedea că arată foarte bine pe nuanţa negru, însă se va vedea praful dacă o să-l depozitaţi într-un loc cu mult praf.

Aparatul propriu-zis
Asamblat

Specificaţii tehnice

Gorenje VCK2321 AP-BK e un aspirator cu sistem de aspirare uscată cu un sistem de pornire interesant care e numit Soft Start. Acest sistem presupune pornirea înceată a aspiratorului, însă nu ştiu care ar fi sensul… poate mai puţină gălăgie?
Aerul e purificat printr-un filtru HEPA ceea ce garantează un aer mai curat scos de către ventilator. Iar referitor la putere trebuie să ştiţi că are o putere de aspirare de 470W, chiar dacă puterea specificată e de 2300.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe negru, chiar dacă se vede praful; puterea e una mare şi garantează eficienţa sa în aspirare; nu costă mult; fiabilitatea e crescută datorită garanţiei şi posibilităţii măririi ei.
Contra: greutatea electrocasnicului e cam mare şi pe negru se cam vede praful (spun asta deoarece vine pe negru).

Concluzie

Modelul VCK2321 AP-BK are o greutate cam mare, însă dimensiunile îi sunt reduse. Venind cu multe accesorii cum ar fi roţile cuciucate, tubul telescopic, derulatorul automat de cablu şi altele o să vă ajute să aspiraţi cu succes acolo unde doriţi. Sacul chiar dacă e unul din hârtie (ceea ce presupune că trebuie schimbat din când în când) tot nu va trebui schimbat prea des deoarece are o capacitate de colectare de trei litri. Accesoriile cu care vine vă vor ajuta să aspiraţi bine, iar cablul de 7 metri vă va ajuta să nu mutaţi aspiratorul dintr-o priză în alta atunci când aspiraţi în mai multe camere.

Te-ar mai putea interesa