Gorenje VCK 1611 R, aspirator roșu cu sac

Aspiratorul Gorenje VCK 1611 R e unul cu sac și din numele său puteți observa că are o culoare roșie. Finisajul nu e în totalitate pe roșu, ci e vorba de o combinați e de roșu cu gri. E un aparat care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință în special dacă aveți covoare sau preșuri multe. Face față oricărei provocări deoarece e destul de puternic și spre deosebire de vechile aspiratoare, acesta e compact și ușor de luat cu voi. Există și alte versiuni sau culori, deci nu trebuie să optați pentru acesta dacă nu vă place culoare ori câteva specificații. Ca și o caracteristică specială, are indicator pentru Cleanbox sau punga igienică (în caz că sunt pline vă avertizează).

Prețul său e bun în special că e și la promoție și astfel nu prea are competiție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu sac, dar există și alte tipuri (unele în loc de sac au un recipient special). Aspirarea e de tip uscată ca la majoritatea modelor ieftine, iar cele scumpe se face cu filtrare prin apă. E o metodă mai bună deoarece nu e nevoie de filtru și nu se va forma nici un miros neplăcut. Puterea acestui aparat e de 1600 W, iar cea de aspirare e de 330W. Ambele mi se par destul de mari pentru dimensiunile sale.

Capacitatea de colectare a acestui aspirator e de 2.2 litri, iar alimentare e de la rețea. Filtrul e de tip sac în cazul acestui aspirator și e din hârtie. Accesoriile incluse sunt: perie de tip standard, mâner transport și 3 compartimente suplimentare. Caracteristicile speciale ale acestui aspirator sunt: cele 4 niveluri de filtrare, protecție împotriva folosirii fără sac sau recipient de praf și indicator recipient plin (de care vă ziceam mai sus).

Plusuri: este destul de silențios, ușor (3.6 kg) și ușor de folosit, compact, ieftin și fiabil.
Minusuri: nu prea are la acest preț.

Gorenje VCK 1611 R e un electrocasnic mic dar util care poate fi de folos chiar și pentru locuința voastră indiferent cât de mare sau de mică este. Jos am postat un clip cu câteva modele reușite, printre care se află și cel de sus. Alegerea ține de voi, dar nu prea găsesc multe motive pentru a nu-l cumpăra.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu