Gorenje SMO 23DGW

Cei de la Gorenje se laudă prin faptul că produc doar electrocasnice de lux, iar cuptorul cu microunde Gorenje SMO 23DGW pot spune că e un astfel de aparat. Din punct de vedere vizual e aproape identic cu Simplicity SMO 20 DGW și asta o să o puteți vedea din imaginea de alături. Față de alte modele similare acesta se diferențiază cu caracteristici cum ar fi 900 W, 23 l, grill, afișaj digital și că vine pe alb. Nu pot spune că nuanța albă neaparat un atu, dar puterea de 900W e. Referitor la putere trebuie menționat că aparatul are 5 nivele de putere și că grill-ul are 1000W și de aceea pe alte site-uri o să vedeți alte date la putere. Pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată vă invit să analizați poza de alături acre e una oficială, deci produsul arată aproximativ așa ca în imagine.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Gorenje SMO 23DGW are o putere de 900W la cuptor și 1000W la grătar, dar trebuie amintit că această putere e reglabilă pe 5 nivele. Capacitatea de 23 litri e una modică și suficientă pentru prepararea a ce doriți. Are afișaj digital și asta înseamnă că o să fiți informați de ceea ce se petrece în interiorul cuptorului, iar funcțiile sun și ele numeroase. Are chiar o funcție de protejare a copiilor care e un sistem de blocare așa încât copii să nu umble unde nu trebuie. Dacă sunteți preocupați de greutatea și dimensiunile aparatului atunci trebuie notat că are aproape 17 kilograme și dimensiuni reduse de circa 48 x 28 x 38 în centimetri și așa o să-l puteți pune unde doriți.

Păreri pro şi contra

Pro cumpărarea ar fi faptul că arată premium și chiar e premium, e ușor de manevrat, are protecție pentru copilul dumneavoastră și nu costă chiar așa de mult. Contra achiziționării nu ar fi vreun motiv importat, poate doar culoarea albă care probabil că unora nu le e pe plac. Dacă vă interesează ceva pe negru atunci un MO-20 DB ar fi recomandabil.

Concluzie

SMO 23DGW eu electrocasnic de lux produs de un brand care se laudă că numai astfel de electrocasnice produce. În opinia mea nu e greu de umblat la el și nu cred că o să fiți nevoit să citiți vreun manual pentru a-i afla instrucțiunile de utilizare deoarece butoanele sunt așezate logic și sunt foarte vizibile.

Te-ar mai putea interesa