Gorenje SMO 23DGB

Dacă ești în căutarea unui cuptor cu microunde atunci Gorenje ar fi o marcă care ar trebui să te intereseze deoarece face numai electrocasnice premium, iar cuptorul cu microunde Gorenje SMO 23DGB ar fi recomandarea mea. E un model de anul trecut care se recomandă prin detaliile sale tehnice și prin prețul mic deoarece având un preţ bun Vezi prețul special de azi » e foarte dorit. Pe scurt dotările sale ar fi puterea de 900 W, volumul de 23 litri, afișajul digital și grill-ul. Dacă îl vrei cu o garanție superioară celei de 2 ani care e oferită standard de producător atunci unele magazine, în special cele online, oferă posibilitatea extinderii ei la 4 ani cu o sumă modică de 79 lei. Eu zic să nu vedeți acest lucru ca pe un ban dat în plus aiurea ci ca pe o investiție într-o asigurare comercială.

Poze

Gorenje SMO 23DGB 1
Cum arată
Gorenje SMO 23DGB 2
Grătarul

Specificaţii tehnice

SMO 23DGB e un aparat electrocasnic de la Gorenje despre care pot spune că arată bine așa pe negru (ca MO-20 DB) și având o putere de 900W a cuptorului o să dispuneți de puterea necesară preparării a ce mâncăruri doriți. Pe unele site-uri o să vedeți și alte detalii al putere și asta deoarece grill-ul are o putere de 1000 W și puterea cuptorului e ajustabilă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe nuanța negru; are 5 nivele de putere, menționez asta deoarece anterior am precizat că are nivele reglabile la putere; aparține de un brand care e cunoscut pentru produsele sale de o calitate superioară; are grill cu ajutorul căruia o să puteți prepara grătarul preferat chiar dacă afară nu e vreme frumoasă; vine cu accesorii care nu sunt diferite de cele ale altor modele și cu multe funcții fiind vorba despre funcția crustă, încălzire rapidă
Contra: prețul e ușor peste pragul psihologic de 500 lei, dar își merită fiecare leu deoarece arată foarte bine și e destul de simplu de utilizat. nu cred că o să fiți nevoiți să citiți instucțiunile de utilizare din manual, dar niciodată nu strică o mică privire.

Concluzie

Gorenje SMO 23DGB e un model premium de cuptor și e o alternativă la modelele pe alb (cum ar fi Simplicity SMO 20 DGW) ori pe alte culori, iar având un volum de peste 20 de litri nu o să aveți problem la prepararea mâncărurilor în cutie cum ar fi conservele ori alte feluri de mâncare.

Te-ar mai putea interesa