Gorenje Slim W6EU, mașină de spălat clasa A+++

Gorenje Slim W6EU e o mașină de spălat modernă apărută pe piață la sfârșit de 2017. E pentru o familie nu prea mare, iar consumul energetic e minimal întrucât vorbim despre clasa A+++ de eficiență energetică (consumul energetic e de 153 kWh pe an).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un produs de la un brand european, iar fiabilitatea sa e una excelentă. Pentru a beneficia de o reducere suplimentară puteți opta pentru buy back.


Caracteristici

Mașina Gorenje W6EU e una de tipul slim, adică va ocupa mai puțin loc în locația unde îl veți amplasa. Dimensiunile sale sunt 44x60x85, fiin vorba despre axlxî în centimetri.
Nivelul de zgomot al aparatului nu e prea mare deoarece la spălare produce 56 decibeli, iar la centrifugare 68. Viteza maximă în cazul centrifugării e de 1000 rotații.
Vine cu un număr mare de programe, mai exact 23, iar printre acestea se numără programul rapid, cel pentru lână, sport și bumbac.
E realizat din materiale rezistente. Un exemplu ar fi rezistența Dura Heat care e una dotată cu sistem de supraîncălzire… în acest fel aparatul fiind mult mai durabil.

Păreri pro și contra

Principalele avantaje ale acestui model ar fi că arată bine (are un aspect minimalist), costul de achiziție mic, că e slim și consumul redus de energie. Achiziționând produse cu eficiență energetică sporită ne recuperăm banii investiți într-un timp scurt prin plata unor facturi mai mici la curent.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare (7-8 kilograme) și mai multe rotații (1200-1400).

Concluzie

De final trebuie spus că acest model e unul deosebit de bun pentru cei cu un buget mediu în căutarea unui electrocasnic cu care să spele o cantitate modică de rufe. Rufele vor fi spălate eficient, în acest fel reducându-se consumul de resurse (curent, apă, detergent)… comparativ cu alte modele de la alți producători.
Brandul Gorenje e unul sloven, existent pe piață din anii ’50. Datorită acestui lucru avem garanția achiziționării unui produs de calitate.

Te-ar mai putea interesa