Gorenje Simplicity WS62SY2B Slim, mașină neagră

Știm toți că cei de la Gorenje fac electrocasnice premium, iar dacă te interesează o mașină de spălat rufe neagră atunci îți recomand acest model Gorenje Simplicity WS62SY2B Slim. Deci nu-i doar un model negru, ci e și unul slim, adică subțire.
Cred că se adresează în principal celora care vor un aparat eficient de spălat rufe și care să se integreze perfect într-o baie închisă la culoare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe parcursul utilizării o să recuperați bani deoarece consumul de curent e unul foarte mic… lucru dovedit de clasa A-30% de eficiență energetică.
Pentru a vedea mai bine cum arată acest aparat am pus alături o poză. Poți observa că panoul de control e unul foarte simplist, iar pe partea de afișare are afișaj LED.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest model e unul destul de avansat deoarece are o capacitate de 6 kilograme (eu zic că este una ok pentru o familie mare ori medie), consum mic de curent, Fuzzy Logic (ceva oarecum similar, adică detectare automată a cantității) și că e făcut din materiale foarte calitative.
De exemplu tamburul e unul din Inox, iar cuva e una făcută din carbotech. Acest ultim material e unul oarecum plastic, iar motivul pentru care a fost ales e pentru performanță și durabilitate.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, costul mic de achiziție și că are multe programe. Pentru cei care vor să facă o economie și mai mare de curent ori resurse de alt fel există detectarea automată a cantității și programul Eco 30.
Ca minusuri aș menționa că nu are clasa A+++ de eficiență energetică.

Deci, acest model nu e cu nimic mai prejos decât alte modele, la partea de zgomot fiind destul de silențioasă printr-un nivel de zgomot de 56 decibeli pe partea de spălare.
În cazul în care te preocupă greutatea atunci trebuie știut că are 65 kilograme … ceea ce înseamnă că e nevoie de vreo două persoane pentru a o amplasa acolo unde trebuie.

Te-ar mai putea interesa