Gorenje Simplicity SMO 20 DGW

Cuptorul cu microunde Gorenje Simplicity SMO 20 DGW e un model pe alb alternativă la Gorenje MO-20 DB care e pe negru. Are și câteva lucruri în plus și de aceea costă cu câteva zeci de lei în plus față de modelul back, având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». (Față de modelul precizat ca alternativă e ceva mai scump deoarece are un aspect deosebit și deoarece vine cu grill, dar există și alte lucruri mai mici care sunt suplimentare la acest model față de celălalt.)

Gorenje SMO 20 DGW se remarcă prin aspectul său exterior și dotări cum ar fi volumul de 20 litri, cei 700W care reprezintă puterea, grill -ul de 900W, afișajul digital și culoarea alb care am mai menționat-o. (Referitor la putere, pe alte site-uri, chiar pe cel al producătorului, poate fi precizată o putere mai mare și asta e deoarece aparatul are trepte de reglare a puterii și există o putere pe infraroșu de vreo 900W).

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Gorenje Simplicity SMO 20 DGW e un aparat cu nivele de putere reglabile, având o putere maximă de 700W la partea de microunde și 900W la grill. O să vedeți că grill-ul vă va fi de folos deoarece iarna e cam greu să prepari ceva afară și dacă stați la bloc atunci e și mai dificil.
Vine cu multe funcții și programe, iar funcțiile cele mai importante sunt cea de dezghețare și grill (despre care puneam anterior). Are 8 programe și un timer pentru a fi anunțat de terminarea programului, iar protecția copiilor e un lucru în plus în cazul în care aveți copii mici și neastâmpărați.

Păreri pro şi contra

Pro: stă bine pe partea de fiabilitate (are o garanție de 2 ani care vă oferă liniște în caz că se întâmplă ceva și acestă garanție poate fi extinsă ceea ce e un lucru foarte bun), brandul care produce aparatul e cunoscut și respectat, iar prețul nu e mare. Un alt plus ar fi suportul de 24,5 centimetri care e unul rotund.
Contra: minusuri nu ar fi, dar poate că nu oricui îi e pe plac culoarea albă și de aceea le recomand MO-20 DB – varianta pe negru.

Concluzie

Acest electrocasnic e unul de dimensiuni reduse și cu o greutate de puțin peste 11 kilograme ceea ce vă a ajuta să-l poziționați pe dulapul unde doriți cu puțin efort și fără a ocupa prea mult spațiu.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje Simplicity SMO 20 DGW”

  1. Evident, la 6 luini dupa iesirea din garantie s-a prajit folia de la contactele Touch. Si,evident, nu gasesti nici unde.Nici macar clocitoare nu pot sa-l fac . Deci,fuck.

Comentariile sunt închise.