Gorenje Simplicity RK61FSY2W, combină albă cu FrostLess

Gorenje Simplicity RK61FSY2W e una din noile combine frigorifice de la acest brand și știu că există un model similar pe o altă culoare (negru, la exterior). Oricum e vorba de același aparat la care doar culoarea și numele diferă, deci prețul e același. la interior are tehnologie IonAir, FrostLess, compartiment XXL la congelator, CrispZone la frigider etc. Cu alte cuvinte, are multe caracteristici speciale și care sunt de folos fie că vreți să economisiți bani fie că vreți compartimente speciale. Chiar dacă are mânere externe, sunt destul de bine realizate și au o formă comodă.

Nu aveți nevoie de un buget foarte mare, deoarece e ieftină și nu sunt multe combine ca și aceasta. Consider că prețul și acele tehnologii o recomandă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

E un aparat frigorific mare cu capacitate de 324 litri și bineînțeles e vorba de cel net. Clasa de eficiență energetică e A+ iar consumul de energie anual e de 296 kWh iar cel zilnic e de 0.81 kWh. Volumul său e bine împărțit și astfel că are compartimente speciale pentru legume, fructe ori alimente. Pentru ouă, aveți un suport special care e inclus ca și un accesoriu.

Rafturile frigiderului sunt din sticlă, astfel totul e mai bine iluminat deoarece iluminare e cu LED. Compartimentul special de la congelator e mai mare decât restul și e ușor de observat. Capacitate de congelare nu e mare dar e acceptabilă – 4.5 kg la 24 ore. Pe partea de design are: finisaj pe alb, mânere externe, iluminare LED, uși reversibile etc. Ca și funcții speciale are: DynamiCooling, FrostLess, CrispZone și Cool’n’Fresh.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, silențioasă, arată bine atât la interior cât și la exterior.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Gorenje Simplicity RK61FSY2W e o alegere bună pentru acasă și nu prea sunt alternative cu toate acele tehnologii ori dotări speciale. Acest brand oferă soluții fiabile iar dacă nu vă place culoarea deoarece nu se asortează cu restul aparatelor, atunci puteți alege acel model de care vă ziceam. O alegere pe negru e destul de elegantă în special că unele culori se asortează cu orice.

Te-ar mai putea interesa