Gorenje Simplicity RK61FSY2B, combină neagră

Gorenje Simplicity RK61FSY2B e una dintre puținele combine frigorifice pe culoarea neagră, iar interiorul are aceeași culoare albă la interior. Nu e vorba de o combină cu No Frost dar are o tehnologie similare – FrostLess, adică are același scop și denumirile sunt puțin diferite, dar sugerează același lucru (mai puțină gheață, adică consum redus). Are caracteristici speciale interesante: tehnologie IonAir, DynamiCooling, SlotIn, XXL SpaceIn și mai câteva. Deci oferă destul de multe la un așa preț și la care se mai adaugă și designul elegant cu mânere verticale. Chiar dacă e pe negru, mânerele iasă ușor în evidență datorită culorii (gri).

Poate că nu aveți un brand favorit ori un buget prestabilit, dar cu aceasta veți face alegerea corectă.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Pe partea de volum are 324 litri, capacitatea care e împărțită astfel: 227 litri la frigider și 97 litri la congelator. Deci are un congelator spațios iar compartimentul XXL e numai bun pentru pungi sau alimente de dimensiuni generoase. Clasa energetică e A+ și nu putea fi alta deoarece are FrostLess și e vorba de un aparat de ultimă generație.

Chiar dacă nu are cele mai grozave dotări, mie mi se pare destul de performantă și dotată. la interior observăm compartimente speciale pentru diverse alimente/fructe/legume, rafturi din sticlă, o iluminare bună și un aer proaspăt de la IonAir. Congelatorul are o capacitate de congelare de circa 4.5 kg în 24 de ore. Mie mi se pare satisfăcătoare iar la unele combine poate fi ceva mai mare.

Pe partea de designu nu am ce să-i reproșez, are finisaj pe negru, mânere exterioare pe gri, uși reversibile și care au deschdiere standard spre dreapta.

Plusuri: prețul mi se pare bun, finisaj deosebit, congelator spațios și performant, toate acele caracteristici speciale care le-am menționat mai sus și fiabilitatea.
Minusuri: nu are.

Nu trebuie să uităm că Gorenje Simplicity RK61FSY2B e oferită de un brand experimentat în acest domeniu dar sunt și alternative dacă nu vă doriți neapărat pe negru. Poate pentru unii o combină de 324 litri li se pare mică, de aceea există lăzi frigorifice și congelatoare.

Te-ar mai putea interesa