Gorenje Simplicity Night ECT6SY2B, plită incorporabilă cu putere de 6300W

Plita vitroceramică Gorenje Simplicity Night ECT6SY2B face parte dintr-o serie ceva mai specială și care nu e chiar cea mai avansată, însă e una destul de reușită și elegantă. Puterea totală instalată e de 6300 W și e destul de relevantă deoarece vă puteți face o idee despre ea și arzătorul mare (2.2 kW). Arzătoarele normale sunt așezate pe diagonală și au o putere de decentă – 1.7 kW, oricum poate veți găti mai mult la cuptor pentru că e mai sănătos.

Plita de mai jos are arzătoare de dimensiuni variabile și se pot vedea și zonele extinse (sunt evidențiate pe jumătate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model destul de clasic motiv pentru care are acel indicator pentru căldură reziduală, care nu are sens la plitele cu inducție pentru că plita e rece în timpul funcționării. Acesta e principalul avantajul oferit de modelele mai scumpe cu inducție, dar poate că nu vă deranjează acest aspect.

La aceste plite panoul de control e poziționat de fiecare dată în partea frontală deoarece nu ocupă mult spațiu și e ușor de accesat. La alte plite, temperatura poate fi aleasă prin atingere și glisare pentru că sunt disponibile mai multe trepte decât la cele pe gaz. Puteți spune adio buteliei cu gaz sau alimentării cu gaz, deoarece nu mai merită un aparat clasic pentru că și așa funcționalitatea lasă de dorit.

Ținând cont de buget și de faptul că are arzătoare speciale, nu pate avea foarte mule funcții, dar le are pe cele standard: timer, blocare interfață, indicator căldură reziduală și StayWarm.

Păreri pro și contra

Suprafața plitei e realizată din sticlă vitroceramică, motiv pentru care e mai elegantă și rezistentă la zgârieturi. Panoul de control poate fi folosit cu ușurință deoarece discutăm de unul butoane touch. Majoritatea plitelor de pe piață sunt pe gaz și sunt cele mai accesibile, dar cele mai elegante sunt acestea cu alimentare electrică care au și ceva mai multe funcții.

Gorenje ECT6SY2B e un aparat care se potrivește perfect într-o bucătărie modernă și cuptorul incorporabil trebuie să fie unul potrivit ca design (preferabil unul multifuncțional).

Te-ar mai putea interesa