Gorenje Simplicity G6SY2B, plită incorporabilă

Pentru cei interesați de o plită bună recomand modelul Gorenje Simplicity G6SY2B care-i un model pe gaz cu aprindere electrică și 4 arzătoare. E un model premium cu grătare din fontă, iar cei interesați de prepararea mâncărurilor asiatice trebuie să ști că are și Wok.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și care-i făcut din materiale rezistente. Aspectul său poate fi văzut de alături, iar la final poate fi văzut și un preview legat de acest model. În acel clip fiind un model similar ca aspect și funcționalitate.

Plita
Plita

Aparatul acesta Gorenje Simplicity Night G6SY2B e unul alimentat pe gaz cu 4 arzătoare, iar pentru gaz lichid există duze speciale. Butoanele sunt poziționate frontal așa încât să ajungeți rapid la ele, iar acest lucru e în avantajul persoanelor cu mâini scurte.
Aprinderea electrică normal că e inclusă, iar prezența a doar 4 butoane presupune faptul că aceasta e una integrată.
Pe lângă cele 3 arzătoare standard, acest model are și un arzător wok care ajută la prepararea mâncărurilor cu legume care au nevoie de o flacără puternică.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul plăcut, prețul nu prea mare și că vine de la un brand de încredere… ceea ce presupune o fiabilitate excelentă. Ceva deosebit e faptul că are și 5 ani garanție, dar asta e o promoție cu termen limită și de aceea trebuie să vezi disponibilitatea ei.
Minusurile sunt ca inexistente, dar poate că n-ar fi stricat dacă ar fi fost disponibilă și pe alte culori. Fiind un model negru înseamnă că se poate integra cu ușurință în bucătării de diferite culori.

De final pot spune că modelul acesta e unul perfect pentru cineva în căutarea unui model de plită care să poată fi incorporată și care să arate bine. Faptul că producătorul e unul sloven e un plus deoarece vorbim despre un produs european, și nu despre unul asiatic.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată cu aproximație acest model.

Te-ar mai putea interesa