Gorenje Simplicity BO71SY2B, cuptor multifuncțional

Cuptoarele incorporabile se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie modernă cu aparatură eficientă. De aceea îți recomand cuptorul Gorenje Simplicity BO71SY2B și plita Simplicity G6SY2B. Cuptorul e unul electric, iar avantajul principal al unui astfel de cuptor ar fi că mâncarea preparată e mult mai sănătoasă decât cea făcută cu gaz, iar coacerea se realizează uniform (având și ventilator).

Dacă e să analizăm bine prețul atunci vedem că acest aparat nu costă deloc mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat premium care e și multifuncțional.

Cuptorul
Cuptorul

Capacitatea aparatului e destul de mare întrucât are 60 litri, iar tava cu care e dotat e una de tip XXL. Această tavă adâncă e una pentru cei care doresc să-și prepare acasă pâinea ori diferite mâncăruri. Da, acest cuptor ține locul unei mașini de făcut pâine. 😉
Fiind vorba despre un model premium înseamnă că e dotat și cu facilitatea Aqua Clean care presupune că puteți curăța ușor acest cuptor doar prin turnarea unei căni cu apă.
Fiabilitatea e una foarte bună întrucât aparatul are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, iar până pe 30 sept 2014 e disponibilă o garanție de 5 ani… promoție care e cu termen.

Plusurile aparatului sunt evidente, adică faptul că are o capacitate mare de stocare (60 l), clasa de eficiență energetică A, grill-ul și nivelul de zgomot deloc mare. Un alt lucru avantajos e faptul că în acest moment e disponibil la o ofertă foarte bună alături de plita aceasta.
Ca minusuri am menționa că nu are o capacitate puțin mare mare – 67 l și că nu are clasa A+++ de eficiență energetică.

Ca o scurtă concluzie pot spune legat de aparatul acesta că e unul foarte modern și care te va ajuta să gătești diferite mâncăruri care nu pot fi gătite cu alte cuptoare. Mai exact, nu știu câte cuptoare te vor ajuta să gătești lasagna ori tarte… de pâine să nu mai spunem. Aceste mâncăruri pot fi preparate deoarece are acea tavă specială.

Te-ar mai putea interesa