Gorenje SBR1000B

Robotul de bucătărie Gorenje SBR1000B este unul mai special deoarece vine pe negru şi are o putere superioară altor modele din clasa sa. Pe scurt detaliile sale tehnice ar fi puterea de 1000W, bolul de 1,75 litri, iar culoarea e neagră. Preţul e unul mediu deoarece există modele mai ieftine şi altele puţin sub 1000 delei, dar acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Cu vreo 89 lei în plus puteţi beneficia de o garanţie suplimentară de 4 ani per total deoarece există şi această posibilitate. Dacă o să folosiţi des aparatul atunci ar fi bine să extindeţi garanţia cu încă 2 ani pentru că nu se ştie niciodată.

Poze

De alături se poate vedea că nu e tocmai un robot standard deoarece Gorenje e un producător care face electrocasnice ieşite din comun când vine vorba de design. Iar prin ieşite din comun mă refer la un lucru pozitiv. Se poate vedea că e negru, însă există şi un model SBR1000 Standard care e alb.

Acesta e modelul pe negru

Specificaţii tehnice

Nu e prea mult de spus despre caracteristicile modelului SBR1000B doar că are o putere peste medie de 1000 W, iar bolul şi blenderul au volume mari. Bolul are 1,75 litri şi blenderul are peste 2 litri.
E un robot cam mare şi de aceea are aproape 9 kilograme (cu totul), dar asta în condiţiile în care are bol din sticlă care poate fi pus într-un cuptor cu microunde fără a se topi ca modelele din plastic.

Păreri pro şi contra

Pro: are o nunţă interesantă – vine pe negru (există şi modele pe alb, dacă nu vă place negru); picioruşele sunt cu cauciuc aşa încât să nu zgârie masa ori blatul pe care îl amplasaţi; capacul său este etanş; are storcător; vine cu sistem de siguranţă.
Contra: nu are prea multe accesorii, dar asta deoarece nu e blender.

Concluzie

Gorenje SBR1000B e un aparat care are multiple întrebuinţări şi de aceea i se spune robot. SUnt persoane care îl folosesc la preparatul pâinii, salatelor, prăjiturii, maionezelor ori alte feluri de mâncare. Eu cred că acesta e unul dintre cele mai bune şi înainet de a-l folosi cred că n-ar strică să aruncaţi un ochi pe manualul să de utilizare deoarece acolo poate snt funcţii ori instrucţiuni de care nu ştiaţi.

Lasă un comentariu