≡ Meniu

Gorenje SBR1000B

Robotul de bucătărie Gorenje SBR1000B este unul mai special deoarece vine pe negru şi are o putere superioară altor modele din clasa sa. Pe scurt detaliile sale tehnice ar fi puterea de 1000W, bolul de 1,75 litri, iar culoarea e neagră. Preţul e unul mediu deoarece există modele mai ieftine şi altele puţin sub 1000 delei, dar acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Cu vreo 89 lei în plus puteţi beneficia de o garanţie suplimentară de 4 ani per total deoarece există şi această posibilitate. Dacă o să folosiţi des aparatul atunci ar fi bine să extindeţi garanţia cu încă 2 ani pentru că nu se ştie niciodată.

Poze

De alături se poate vedea că nu e tocmai un robot standard deoarece Gorenje e un producător care face electrocasnice ieşite din comun când vine vorba de design. Iar prin ieşite din comun mă refer la un lucru pozitiv. Se poate vedea că e negru, însă există şi un model SBR1000 Standard care e alb.

Acesta e modelul pe negru

Specificaţii tehnice

Nu e prea mult de spus despre caracteristicile modelului SBR1000B doar că are o putere peste medie de 1000 W, iar bolul şi blenderul au volume mari. Bolul are 1,75 litri şi blenderul are peste 2 litri.
E un robot cam mare şi de aceea are aproape 9 kilograme (cu totul), dar asta în condiţiile în care are bol din sticlă care poate fi pus într-un cuptor cu microunde fără a se topi ca modelele din plastic.

Păreri pro şi contra

Pro: are o nunţă interesantă – vine pe negru (există şi modele pe alb, dacă nu vă place negru); picioruşele sunt cu cauciuc aşa încât să nu zgârie masa ori blatul pe care îl amplasaţi; capacul său este etanş; are storcător; vine cu sistem de siguranţă.
Contra: nu are prea multe accesorii, dar asta deoarece nu e blender.

Concluzie

Gorenje SBR1000B e un aparat care are multiple întrebuinţări şi de aceea i se spune robot. SUnt persoane care îl folosesc la preparatul pâinii, salatelor, prăjiturii, maionezelor ori alte feluri de mâncare. Eu cred că acesta e unul dintre cele mai bune şi înainet de a-l folosi cred că n-ar strică să aruncaţi un ochi pe manualul să de utilizare deoarece acolo poate snt funcţii ori instrucţiuni de care nu ştiaţi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu