Gorenje RK6337E

Producătorul electro extrem de stilat Gorenje vine cu combina frigorifică Gorenje RK6337E care are puncte forte cum ar fi un volum total de 308 litri, clasă energetică A, culoare Inox și o înălțime nu prea mare de 177 centimetri. Am ținut să precizez care e înălțimea combinei deoarece sunt modele mai înalte și altele mai mici, iar dacă dumneavoastră aveți o bucătărie nu prea înaltă acest model ar trebui să încapă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », chiar dacă nu are sistem No Frost, și asta se datorează volumului mare și performanțelor frigorifice.

Poze

Cum arată și cum e compartimentat

Specificaţii tehnice

Gorenje RK6337E are un volum de 308 litri care împărțit în mod inegal între cele două mari compartimente ale sale. Astfel, frigiderul are o capacitate generoasă de 205 litri, iar congelatorul are partea mică de doar 103. Frigiderul e amplasat în partea superioară, iar congelatorul e amplasat jos. Nu e prea mare lucru de spus despre această combină când vine vorba de detaliile tehnice, iar dacă vă interesează cum e compartimentat sau câte rafturi are atunci vă recomand să vă uitați la poza de sus.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu două compresoare; consumă puțin curent fiind plasat în clasa de eficiență energetică A; nu costă mult și cred că nu ar strica să-i faceți o extensie a garanției deoarece nu costă mult să măriți garanția cu încă 2 ani; dezghețarea se face automat și astfel nu o să fie nevoie de intervenția dumneavoastră ca la decongelarea periodică care trebuie făcută o dată la câteva luni.
Contra: nu vine cu sistemul No Frost și asta presupune că dezghețarea congelatorului (decongelarea) va trebui făcută manual deoarece se produce gheață. Frigiderul se dezgheață automat și aici nu va trebui să interveniți.

Concluzie

Gorenje nu se face de rușine cu RK6337E deoarece impresionează atât prin aspect cât și prin performanțe. (Estetic arată bine așa pe culoarea inox, dându-i un aspect profesionist și premium. Performanțele sunt asigurate de două compresoare și compartimentarea eficientă a electrocasnicului.) În concluzie, dacă vreți un electrocasnic care să încapă într-o bucătărie mică și care să fie eficient la păstrarea alimentelor la rece atunci acest model cred că ar fi nul dintre cele mai bune.

P.S.: E interesant cum Gorenje a început să facă și electrocasnice pe anumite categorii de persoane cum e modelul de mașină de spălat WS40109 – un model destinat familiilor mici și cu puțin spațiu. Astfel, și RK6337E ar putea fi foarte folos familiilor cu puține persoane.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje RK6337E”

  1. Buna ziua.Am o combina frigorifica Marca Gorenje,nu mai stiu exact modelul,pentru ca nu mai gasesc cartea tehnica a acestui produs.De catva timp,in interior,pe peretele din spate al frigiderului,se formeaza un strat gros de gheata.Am curatat acel orificiu de scurgere al apei din interiorul frigiderului,dar imediat dupa dezghetarea frigiderului reapare acel strat de gheata.Va multumesc.

Comentariile sunt închise.