Gorenje RK6202EW, combină clasa A++de 354 litri

Gorenje RK6202EW e un electrocasnic mare cu FrostLess cu clasă de eficiență energetică A++. E un model premium pentru cei interesați să țină la păstrat o cantitate până în 354 litri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu multe tehnologii și care e ușor de utilizat. Din imaginea alăturată se poate vedea că e de culoare albă, iar ușile sunt unele reversibile așa încât să poată fi reglate să se deschidă în ce parte dorim. De asemena și piciorușele sunt reglabile așa încât aparatul să stea drept pe orice suprafață.


Pro

Nivelul de zgomot e unul scăzut de 40 decibeli, iar din această cauză nu vă va deranja. Trebuie spus că nivelul de zgomot depinde și de căldura de afară.
Are ceva similar No Frost numit Frost Less, iar acest lucru presupune că în frigider se produce cu până la 50% mai puțină gheață.
Congelatorul pe lângă faptul că are o capacitate netă de 95 litri poate congela 4,5 kilograme pe zi.
Dacă se întrerupe curentul atunci autonomia e de 30 ore… aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piață.
Are multiple sertare cum ar fi Crisp Zone, Fresh Zone și XXl Space Box. Primul e pentru fructe și legume, fiind un sertar cu Humidity Control, adică control al umidității. Fresh Zone e sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider, fiind ideal pentru carne, pește, legume și fructe. XXL Space Box e un sertat mare în care puteți depozita torturi, curcan și alte alimente mari.

Contra

Din păcate nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Acest lucru ar fi contribuit la o răcire uniformă, însă lipsa lui nu e un dezavantaj major.

Concluzii

Frigorificul Gorenje RK6202EW e unul apărut recent pe piață și se adresează celora care vor vor să păstreze la rece multă mâncare. Pentru amplasarea sa aveți nevoie de un spațiu cu o înălțime de 200 centimetri, deci e cam exclus să-l puneți sub scări sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa