Gorenje RK60359OW, combină Retro performantă

Combina frigorifică Gorenje RK60359OW e una dintre acele modele cu volum mare, design deosebit, funcție SuperCool, rafturi speciale pentru sticle, sertar pentru legume, suport pentru sticle și consum mic. Aș fi preferat un sistem de răcire avansat care ar reduce mai mult din consum și ar reduce gheața formată din congelator. Spun asta deoarece un sistem de dezghețare automat e bine venit și chiar dacă era similar celui No Frost. Prețul său e destul de mare pentru un astfel de aparat frigorific și în acest buget veți găsi destule modele moderne cu un volum ma mare. Trebuie să depuneți un efort financiar dacă vă doriți un astfel de aparat în bucătăria voastră deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un design deosebit de aceea se numește și Retro, adică vrea să fie un design cu influențe Retro (vechi). Se poate observa mânere cu formă interesantă, forma rotunjită la exterior care permite niște rafturi/suporturi mai mari pe uși și altele.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 321 litri din care 229 litri aparține frigiderului iar 92 litri aparțin congelatorului. E mai mult decât ar oferi o combină obișnuită, însă mai există și side by side-urile care bineînțeles se adresează celor care vor o bucătărie modernă și nu Retro (în stil vechi). E normal să nu aibă nici dozatoare de apă ori gheață pe ușă. Frigiderul vine cu o mulțime de rafturi din sticlă, suporturi interesante și dezghețare automată.

Congelatorul său are destule compartimente pentru congelare, iar capacitatea de congelare e undeva la 4 kg/24 ore. La capitolul design are uși reversibile, culoare albă, termostat reglabil, iluminare interioară, mânere orizontale (nu verticale ori integrate ca și la combinele obișnuite) și nu ocupă mult spațiu datorită dimensiunile reduce. Pe partea de funcții și siguranță are: super-răcire, congelare rapidă și balama cu auto-închidere. Autonomia fără curent e de circa 21 ore și e mult peste medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă fiabilitate crescută, un design unic, mult spațiu de depozitare, multe compartimente și sertare la interior, puteți depozita multe băuturi și sucuri.

Minusuri: nu are No Frost.

Concluzie

Acest Gorenje RK60359OW e o alegere elegantă pentru cei care nu sunt cu ultimele tendințe și e oarecum normal să u aibă control electronic sau prea multe tehnologii. Totuși e destul de eficient pe partea de consum de energie și fiabil.

Te-ar mai putea interesa