Gorenje RK60359HFW

Combina frigorifică Gorenje RK60359HFW e unul dintre acele aparate electrocasnice care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră. Spun asta deoarece e o combină spațioasă, oarecum accesibilă și eficientă. E vorba de un volum de maxim 316 litrii împărțit în 2 compartimente: frigider și congelator. Prețul ei e destul de bun având în vedere caracteristicile tehnice și capacitatea de depozitare alimentelor. Nu e un model prea elegant ci unul clasic cu finisaj pe alb (și nu pe inox sau negru). Spre deosebire de frigidere, combinele sunt mai mari și mai performante. Acesta aparate sun combinația perfectă într o ladă frigorifică și un frigider, adică e un frigider cu un congelator mai mare. O combină mult mai elegantă/performantă e RK6337E care e oferită de același producător. Însă, RK60359HFW pare a fi alegerea corectă deoarece nu nici pre scumpă dar nici prea ieftină. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Volumul total brut e de 342 litrii însă cel net e de 316 litrii. Clasa de eficiență energetică e A++ și care e un plus al acestei combine. Spun asta deoarece se oglindește în consumul zilnic sau anual de curent. Consumul anual de curent e undeva la 219 kW. Având în vedere prețul, nu vine cu prea multe dotări premium, cum ar fi No Frost, dispecerul pentru apă sau gheață. Se poate observa și în pozele de sus că frigiderul are patru compartimente, două suporturi pe ușă și un compartiment pentru fructe și legume. Acel compartiment special pentru legume și fructe îl veți găsi la majoritatea aparatelor frigorifice și rolul său e de a le menține proaspete pe o perioadă scurtă de timp. Deci să nu le lăsați mai mult de o săptămână în acel compartiment (își vor pierde gustul). Congelatorul are trei compartimente foarte generoase iar capacitatea de congelare e destul de mică dar aceasta o veți găsi cam la toate combinele – 4 kilograme la 24 de ore. Poate la modelele mai performante, veți găsi 6-8 kg la 24 ore. Ușile sale nu sunt reversibile ci se deschid spre dreapta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Gorenje RK60359HFW nu ocupă mult spațiu, autonomia sa e de 18 ore fără curent, silențios (30 dB), arată destul de bine, accesibil, iluminare inferioară, design ergonomic și eficiență A++.

Minusuri: nu are tehnologia de dezghețare automată No Frost.

Concluzie

Această combină frigorifică Gorenje RK60359HFW are un raport eficiență/preț foarte bun motiv pentru care o recomand.

Lasă un comentariu