Gorenje RK60355DE

Combina frigorifică Gorenje RK60355DE e un aparat frigorific cu o capacitate de 322 l, clasa A de eficiență, o înălțime de 180 cm și cu design elegant pe culoarea inox. Această poate fi găsită în alte părți și cu denumirea de Gorenje RK 60355 DE, dar caracteristicile sunt aceleași. Deci va fi un model destul de încăpător pentru cei care se aprovizionează mai rar și au nevoie atât un frigider cât și un congelator mai spațios. Clasa de eficiență energetică A e foarte bună pentru un astfel de aparat electrocasnic deoarece trebuie ținut tot timpul alimentat la o sursă de energie iar consumul de energie e destul mic. Design-ul său elegant se datorează în pare parte culorii sale (inox) și a mânerelor argintii. RK60355DE are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Ușa de la frigider deschisă

Specificații tehnice

Gorenje RK60355DE are un volum total net de 322 litri care e împărțit astfel: 230 litri pentru frigider și 92 litri pentru congelator. Congelatorul său vine cu trei compartimente însumând 92 litri. Acesta are o capacitate mică de congelare (4 kilograme la 24 de ore) pentru volumul său iar dezghețarea sa se face manual. Avea sistem de dezghețare automat doar dacă avea No Frost, dar acea tehnologie e disponibilă doar pe modelele mai scumpe combine frigorifice.

Deci frigiderul are un volum 230 litri și prezintă următoarele caracteristici: sistem de dezghețare automat, patru rafturi de sticlă, trei suporturi pe ușă și două compartimente pentru fructe și legume. Alte caracteristici care sunt foarte importante ar fi: iluminare interioară, mânere verticale, deschiderea ușilor poate fi schimbată și ajustarea picioarelor. Alături de aceasta primiți un suport pentru ouă dar nu și o tavă pentru gheață. Nivelul de zgomot se menține la circa 40 dB și deci e foarte silențios. Pe lângă faptul că are o înălțime de 180 cm, lățimea sa e de  60 cm iar adâncimea e de 64 cm. Autonomia sa fără curent e de 18 ore, care e mult peste medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model oarecum accesibil, fiabil, elegant și compact care-și merită banii.

Minusuri: nu are filtru antibacterian.

Concluzie

Acest Gorenje RK60355DE e un model reușit din multe puncte de vedere, motiv pentru care-l recomand. După cum bine știți sunt multe modele pe piață de la acest producător, fiecare având caracteristici diferite iar prețurile diferă și ele. Acesta se adresează celor care nu doresc neaparat No Frost ci doar o combina eficientă și cu un spațiu mare de depozitare.

Te-ar mai putea interesa