Gorenje RK 61821 RD

Combina frigorifică Gorenje RK 61821 RD e una deosebită pe culoarea roșie și nu sunt multe modele pe o astfel de culoare. Ca și dotări sau caracteristici speciale are un volum generos, culoarea, compartiment pentru legume/fructe Cool’n’Fresh, A++ și rafturi din sticlă. Mai mult ca singur veți găsi alternative cu No Frost și cu un volum net inferior, dar nu și pe reșu. Există modele denumite Retro care vin în diverse culori și care probabil v-ar interesa, doar că sunt aparate frigorifice mai mici – frigidere. Deci dacă e mai important designul decât funcționalitate, atunci optați pentru acest model. Având în vedere că e nou, consumul energetic e scăzut de aceea are și o clasă A++. Acest model numit RK61821RD are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E un aparat frigorific cu frigider/congelator combinat, astfel are două uși care sunt însoțite de două mânere verticale. Nu e dotat cu sistem de răcire ca No Frost dar și așa poate doriți un congelator clasic ori o ladă, iar cel incorporat îl folosiți mai rar. Volumul net total e undeva la 322 litri, astfel frigiderul are 230 litri iar congelatorul restul de 92 litri. Dacă vă interesează consumul de energie pe parcursul unui an, atunci trebuie să știți că e undeva la 219 kWh pe an. Deci are un consum foarte scăzut, iar pe parcurs veți câștiga bani economisind sau plătind facturi mai mici la curent.

Nu e dotat cu dozatoare dar are: iluminare interioară, două uși cu deschidere spre dreapta, culoare roșie și își reversibile. Frigiderul are destule rafturi din sticlă deoarece sunt ajustabil, iar pentru depozitarea alimentelor mai mici aveți și suporturile de pe ușă. Congelatorul poate congela circa 4 kg de alimente la 24 ore. În pachetul său veți găsi următoarele accesorii: tava pentru gheață, suport sticle și suport pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine într-o culoare destul de rar întâlnită la astfel de aparate, volum generos, fiabilitate crescută, mânere confortabile (puteau fi mai mari) și e realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Gorenje RK61821RD e un aparat frigorific elegant care s-ar putea potrivi perfect cu mobilierul sau culoarea pereților. Deci e important și acest aspect, iar dacă vreți să faceți cadou un astfel de model persoanei iubite. Iar dacă nu aveți suficienți bani, puteți recurge la rate fixe deoarece sunt fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa