Gorenje RF4161AW, frigider alb de 262 litri A+

Frigiderul Gorenje RF4161AW are un design deosebit și se poate observa acest lucru din poza de jos. Îmi plac aparatele albe cu mânere extern și nu incorporate. Nu e vorba de unul model foarte performant dar nici de unul în stil retro. E acel gen de aparat de care aveți nevoie și dacă nu aveți nevoie de un congelator mare pentru un frigider, atunci vi-l recomand. Sunt mulți dintre voi care aveți deja o ladă frigorifică ori un congelator. Există aparate mult mai bune pentru congelarea alimentelor, iar acela sunt lăzile frigorifice și congelatoarele clasice (nu cele incorporate). Dacă nu vă place că are un congelator prea mic, o combină frigorifică ar fi mai bună.

Ca și preț, mie personal mi se pare accesibil deoarece trebuie luat în considerare și volumul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Frigiderul e unul cu două uși și nu cu una cum a fost la cele vechi. Volumul net al acestui aparat e de 262 litri și acesta e cel care vă interesează. Consumul de energie e redus la frigidere deoarece congelatorul e mic, iar capacitatea de congelare e corespunzătoare – 2.5 kg la 24 ore. Clasa de eficiență energetică e A+ ca și la restul aparatelor similare.

Mai precis, are un volum de 48 litri care poate fi de ajuns dacă nu vă place să congelați alimente. Puteți pune destule alimente în frigider și le puteți menține proaspete o perioadă mai lungă. Dezghețarea sa se face automat ca la majoritatea aparatelor similare. Doar la congelator e manuală și nu avea sens una automată la un așa volum (adică o tehnologie de reducere a gheții).

Pe partea de design observ un finisaj pe alb, mânere verticale, suport pentru sticle, suport ouă și tava pentru gheață. Autonomia fără curent e acceptabilă și nu prea are sens una mai mare.

Plusuri: e fiabil, voluminos, eficiență energetică, arată bine, ușor de folosit și ocupă puțin spațiu.
Minusuri: capacitate de congelare mică.

Gorenje RF4161AW e un aparat reușit din cele mai multe puncte de vedere și e destul de silențioasă mai tot timpul. O puteți lua pentru locuința voastră chiar dacă nu sunteți o persoană care face des cumpărături.

Lasă un comentariu