Gorenje RF4141AW, frigider două uși

Gorenje RF4141AW e un frigider care se adresează celora care vor un model nu prea înalt cu o capacitate de 232 litri (vorbim de un volum net) și cu un consum relativ mic de curent (241 kWh/an care se transpun în clasa A+ de eficiență energetică).
Se adresează în principal celora care vor un frigider pentru un apartament mai mic.

Dacă e să analizăm costul de achiziție atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul e a;a de mic deoarece nu e dotat cu No Frost ori Multiflow. No Frost e acea caracteristică foarte utilă care face ca aparatul să nu producă gheață, iar din această cauză nu e nevoie dezghețarea. Despre Multiflow trebuie spus că e acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Dacă te interesează ceva cu facilitățile acestea două atunci ar trebui să te orientezi înspre Hotpoint ENXTMH 19212 F care e o combină frigo cu un preț ceva mai mare.
Alături am postat și o imagine așa încât să vă dați seama despre cum arată acest model și ce poate face.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un volum foarte mare de 232 litri (împărțit în 49 litri ai congelatorului și 183 ai frigiderului), o compartimentare bine gândită (frigiderul are 4 rafturi) și cu nivelul de zgomot nu prea mare.
Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul nu va avea probleme în a funcționa în condiții optime deoarece autonomia de funcționare fără curent e de 16 ore.

Plusurile ar fi zgomotul produs care nu-i prea mare, capacitatea de congelare de 2,5 kilograme, volumul mare și clasa de eficiență energetică A+… care se transpune printr-un consum foarte mic de curent. Alt lucru bun ar fi că vine cu o garanție de 5 ani, dar aceasta e o promoție valabilă până pe 31 august 2014.

De final pot să zic despre acest model că nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de păstrat la rece alimente. Cu dezghețarea frigiderului nu o să aveți bătăi de cap prea mari deoarece are un sistem de dezghețare automat.

Te-ar mai putea interesa