Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje Retro G6N50RB

Am ocazia de a vă prezenta o plită foarte bună – plita incorporabilă Gorenje Retro G6N50RB care vine ca o alternativă la modelele gri ori pe alb deoarece e pe negru. Nu e pe curent, ci pe gaz iar cele patru arzătoare sunt aprinse în mod electric deoarece plita beneficiază de aprindere electrică care e un mod foarte eficient de a porni, respectiv de a utiliza o plită. În opinia mea nu costă deloc mult și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Poate că la un moment dat va fi disponibilă la pachet alături de un cuptor și s-ar putea ca prețul să-i scadă puțin.

Poze

Se poate observa că arată destul de bine pe negru și eu nu aș spune că arată retro ci clasic și asta datorită faptului cum sunt realizate butoanele și arzătoarele. Numele retro poate că îi vine și de la faptul că are grătare (care sunt realizate din fontă) și asta pentru că majoritatea plitelor noi nu mai vin cu grătare.

De sus

Specificaţii tehnice

Gorenje G6N50RB are patru arzătoare pe gaz care sunt controlate de la un panou de comandă poziționat frontal. Arzătoarele sunt pornite foarte rapid printr-un sistem de aprindere la care aveți nevoie de doar o mână. Greutate de undeva la 10 kilograme și din această cauză o să aveți nevoie de încă o persoană pentru a vă ajut să o montați.

Păreri pro şi contra

Pro: are grătar din fontă care sunt foarte rezistente; aprinderea se realizează în mod electric și astfel nu o să mai aveți nevoie de o cutie de chibrituri ori o brichetă; are un arzător de tip wook pentru vasele acelea cu fund rotund care le vedem mai mult în restaurantele asiatice.
Contra: nu pot spune că aș avea ceva minus de specificat, dar poate că ar fi fost mai bine ca materialul grătarelor să fie inox și nu fontă.

Concluzie

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci ai nevoie de electrocasnice incorporabile (Gorenje Retro G6N50RB face parte din această categorie) deoarece acestea arată mai bine incorporate în mobilier. Adevărul e că s-ar putea să ieși mai ieftin cu astfel de electrocasnice în comparație cu cele clasice și chestia e că aici alegi ce tip de plită ori cuptor vrei (mă refer la alimentarea pe gaz ori electric) deoarece la aragazuri ori sunt electrice ori sunt pe gaz (mai sun și mixte, însă mai rar).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Stefania

    Salut, ma contrez cu prietenul meu in legatura cu materialul din care e facuta plita. Poti sa ne ajuti? E din sticla sau tabla ? Merci

Lasă un comentariu