Gorenje RB6152BW, frigider cu DynamiCooling

Frigiderul cu o ușă Gorenje RB6152BW e o soluție de luat în considerare dacă vă interesează eficiența energetică, spațiul de depozitare, fiabilitate și vă limitați la un anumit buget. Sertarul pentru legume e unul ceva mai special și se numește CrispZone. Pentru cei care nu știu, acest compartiment e unul dintre cele mai bune soluții de conservare a legumelor și fructelor, deoarece condițiile de la interior sunt perfecte (mă refer la temperatură și umiditate). Designul e clasic pe alb și nu prea am ce să menționez la acest capitol, poate că acesta se asortează perfect multe alte aparate din locuință.

Interiorul e încăpător și se poate vedea din poza de jos, iar congelatorul e destul de compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui frigider e de 254 litri, iar din acesta congelatorul are 25 de litri. Frigiderele au congelatoare mai spațioase decât combinele pentru că nu sunt sertare, eventual unul sau două rafturi. Frigiderul are suficiente rafturi care pot fi ajustate pentru un interior ceva mai flexibil, dar și pe ușă găsiți suporturi destul de mari (pentru sticle de dimensiuni reduse – 0,5-1 litru).

Dezghețarea frigiderului e automată dar nu și în cazul congelatorului. Doar congelatoarele cu No Frost au dezghețare automată și acelea chiar costă mult. Bineînțeles, acesta e un aparat frigorific mai simplu și eficient care cred că v-ar fi de folos. Ca și funcții sau tehnologii, frigiderul de mai sus are următoarele: IonAir și DynamiCooling.

Păreri pro și contra

Acest frigider impresionează și prin sistemul de răcire numit DynamiCooling care funcționează împreună cu IonAir, deoarece circulația aerului e constantă și uniformă, iar mirosurile și bacteriile sunt eliminate într-o proporție destul de mare. Nu e nevoie de un aparat frigorific mult mai avansat deoarece aceste își face foarte bine treaba. Consumul de energie un punct forte al modelului, de aceea e prezentă o clasă A++.

Gorenje RB6152BW e unul dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand pentru cei care nu au nevoie de un frigider sau o combină frigorifică cu 2 uși. Frigiderele cu o singură ușă oferă un congelator modest dar încăpător dacă vreți să puneți o pungă de mazăre sau înghețata preferată în el.

Te-ar mai putea interesa