Gorenje Ora Ito NRK612ORAB, combină frigorifică cu MultiFlow 360°

Combina frigorifică Gorenje Ora Ito NRK612ORAB arată foarte bine atât la exterior cât și la interior, că doar face parte dintr-o serie premium. Spre deosebire de restul modelelor de la acest brand, cel de jos are 14 fante de distribuire a aerului ionizat (fără mirosuri), iar această caracteristică specială poartă denumirea de MultiFlow 360°. Cu alte cuvinte, alimentele sunt conservate perfect și aerul interior rămâne unul proaspăt.

Din poza de jos puteți vedea interiorul său dar și finisajul de pe ușile sale, mai combinația de culori e una inspirată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Prețul e corect ținând cont de volumul net generos, e prezentă tehnologia de răcire No Frost, un număr generos de rafturi și altele. Există și un compartiment special pentru lactate care e ceva mai mic și cred că-l veți folosi destul de des.

Chiar dacă nu are un congelator mare, sertarele de jos sunt ceva mai spațioase pentru a putea pune cam orice aliment în ele. Capacitatea de congelare e undeva la 5 kg per 24 ore, dar e irelevantă pentru alimentare care le-ați cumpărat gata congelate.

Păreri pro și contra

Discutăm de un aparat destul de spațios și care se potrivește doar cu alte aparate din seria Ora Ito. Chiar dacă unele aparate frigorifice dispun de un control electronic, ele pot fi folosite ca oricare altele și chiar arată mai bine cu un panou de control mai modern. Oricum, nu veți schimba prea des temperatura de la interior, dar anumite funcții care le găsiți la acel panou sunt foarte utile. Aceasta dispune de o semnalare audio pentru ușă deschisă care se activează după o anumită perioadă de timp. Ionizarea e o caracteristică specială, motiv pentru care nu o găsiți la multe combine și reduce mirosurile de la interior.

Gorenje NRK612ORAB e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari care nu se adresează oricui, în special că nu e foarte accesibil. Există și incorporabile pentru bucătărie care fac parte din această serie și le recomand chiar dacă nu sunt prea ieftine, dar se vor potrivi perfect cu combina de sus.

Te-ar mai putea interesa