Gorenje Ora Ito GV60ORAW, mașină de spălat vase semi-incorporabilă cu 16 seturi

Mașina de spălat vase semi-incorporabilă numită Gorenje Ora Ito GV60ORAW e una dintre cele mai modele de pe piață și suportă o cantitate de vase impresionantă – 16 seturi. Panou de control e similar cu cel al variantelor complet incorporabil, deoarece e situat pe marginea ușii și e destul de simplificat. Chiar dacă pare complicat, voi trebuie să știți ce face fiecare pictogramă, iar mai multe detalii le găsiți în manualul de utilizare. E și normal să aibă o opțiune de spălare a unei cantități mai mici (pe jumătate).

Chiar și variantele clasice sau semi-incorporabile arată bine într-o bucătărie modernă, în special dacă arată ca și varianta de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea mașinilor de spălat au capacitate de 13 seturi, dar pot fi și de 14 seturi. E posibilă o astfel de încărcătură datorită celor 3 coșuri care pot fi ajustate după bunul plac pentru a putea spăla și usca aproape orice. Panoul de control digital nu prea iasă în evidență datorită poziționării sale și e destul de restrâns. Tastele sunt senzitive și programul sau opțiunea dorită se aleg cu ușurință.

Vi se oferă 5 nivele de temperatură, blocare interfață (pentru copii), Aqua Stop, afișare timp rămas, filtru autocurățare și altele. Programele de spălare sunt cele care le știți de la alte mașini, deci nu le voi menționa.

Păreri pro și contra

Ocupă la fel de mult spațiu ca oricare alt model cu lățime de 60 cm și pentru instalare trebuie să aveți un loc special sau poate renunțați la mașina de spălat rufe (o puneți în altă parte). Interiorul e destul de flexibil după cum am spus mai sus și se pot pune chiar și oale sau accesorii ale unor aparate. Dispune de cea mai bună eficiență energetică de pe piață – A+++ (0.86 kWh), dar și consumul de apă e foarte redus – 9,5 litri per ciclu.

Gorenje GV60ORAW face parte dintr-o serie premium numită Ora Ito, motiv pentru care ar fi ideal să optați doar pentru aparate similare. Acestea au un preț mai mare pentru că oferă ceva în plus și nu orice aparat le are, plus că arată mult mai bine decât variantele clasice.

Te-ar mai putea interesa