Gorenje Ora Ito ECT693ORAB, plită electrică cu zone de gătit speciale

Plita incorporabilă e o soluție ceva mai elegantă și care nu are nevoie decât de o conectare la priză, iar Gorenje Ora Ito ECT693ORAB e una dintre ele. E mult mai simplu să instalați o plită electrică decât una pe gaz, în special că nu mai trebuie acea alimentare sau o butelie în apropiere. Costul lunar e ceva mai mare dar e de înțeles pentru acel plus de comoditate. Arată destul de interesantă și se potrivește doar alături de un cuptor din aceeași serie.

Arzătoarele sunt ceva mai diferite, deoarece sunt marcate diferit și vasul nu trebuie să depășească marginile liniei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suprafața plitei e realizată e una din sticlă vitroceramică care e destul de rezistentă la zgârieturi și poate fi chiar și de alte culori. Nu mă refer la această plită ci la alta care poate fi vândută de un alt brand. Tastele touch sunt standard pe aceste plite și controlul mecanic e prezent doar pe cele pe gaz.

Un panou de control atât de avansat e însoțit de următoarele: timer, blocare interfață, indicator căldură reziduală și câteva funcții speciale (BoilControl, StayWarm și StopGo). Dacă vreți o plită care se menține rece tot timpul, cele cu inducție sunt alternativa mai scumpă pentru că doar vasele se încălzesc și trebuie să fie feromagnetice.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e o plită mare, aceasta are o lățime de 59 cm, deci nu va ocupa mult spațiu pe blat și nu merită să alegeți una cu 2 arzătoare pentru că nu are o putere mare. Nu poate fi mai accesibilă decât una pe gaz datorită tehnologiilor și materialelor introduse, plus că mai sunt și funcții suplimentare de încălzire. Mă refer la: timer (temporizator), BoilControl (previne datul în clocot), StayWarm (menține o anumită temperatură) și StopGo (oprește/pornește plita).

Gorenje ECT693ORAB nu putea fi una cu inducție deoarece costă destul de puțin și poate că nu gătiți foarte multe pe ea. Arată destul de bine și zonele de gătit are ceva mai diferit, după cum am menționat mai sus dar nu cred că vă vor da bătăi de cap.

Te-ar mai putea interesa