Gorenje Ora-Ito BO 87ORAB, cuptor 60 litri

Cuptorul Gorenje Ora-Ito BO 87ORAB are o capacitate de undeva la 60-65 litri (undele magazine furnizează valoarea de 60, iar altele 65) și vine cu niște facilități premium printre care aș aminti sonda de temperatură, controlul digital și cavitatea cu un design îmbunătățit (lucru întâlnit doar la Gorenje… după cum se laudă producătorul).
Datorită caracteristicilor sale acest aparat e foarte bun pentru acasă, dar și în scopuri comerciale.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care vine cu multiple accesorii incluse printre care aș aminti grătarul, diferite tăvi, mâner pentru tigaie, sondă (pentru identificarea temperaturii din mâncare) și altele.

Cuptorul
Cuptorul

Acest aparat are clasa energetică A în condițiile în care e un cuptor multisistem.
La alte modele te vei arde când vei pune mâna pe ușă, dar nu e cazul și la acest model deoarece are o ușă ultra rece datorită răcirii dinamice. Această ușă e una ergonomică, iar mânerul e și el unul ergonomic.
Clasa de eficiență energetică este A datorită puterii de 3300W și a unui consum de curent de 0,87 kW pe oră.
Datorită faptului că unele cuptoare electrice nu vin cu cordon de alimentare trebuie să spun că acesta are cablu de racordare cu ștecher tip B.
Prezența ventilatorului înseamnă că aparatul e unul care o să gătească mâncarea uniform. Un alt avantaj față de un aparat pe gaz e că mâncarea e mai sănătoasă deoarece nu are loc ardere de gaze.

Avantajele achiziționării unui aparat precum acesta sunt mulțimea de funcții, că arată bine și că e premium.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are o capacitate mare, ci un normală. Capacitățile mari sunt de 75-76 litri, acesta având cu vreo 10 litri mai puțin.

Dacă te grăbești și cumperi aparatul până la sfârșitul anului 2014 atunci poate prinzi oferta cu 5 ani garanție, lucru care presupune o fiabilitate maximă.
De alături poți vedea cum arată acest aparat, mai exact e unul similar cu o bandă gri la mâner. Modelul BO 87ORAB e unul cu bandă neagră.

Te-ar mai putea interesa