Gorenje NRKI41278, combina frigo incorporabilă

Această combină frigorifică incorporabilă Gorenje NRKI41278 e puțin mai scumpă decât una obișnuită deoarece poate fi incorporată. Instalarea ei se face destul de ușor și e ideală pentru cei care-și doresc o bucătărie elegantă. Ea are o capacitate de 250 l, clasa A+, sistem de răcire No Frost și finisaj pe culoarea alb. E puțin mai înaltă decât o combină frigorifică cu același volum -177,5 cm, dar cu siguranță se potrivește în orice tip de bucătărie. Pentru instalarea ei aveți nevoie de un loc pentru instalare corespunzător: adâncime de 54,5 cm, o lățime de 56-57 cm și o înălțime de 177,5-178 cm. dar mai sunt importante și alte dimensiuni, cum ar fi înălțimea acelui „compartiment” sau spațiul liber până la perete. Mi s-a părut normal ca NRKI41278 să vină cu No Frost care e o tehnologie care împiedică depunerea de gheață deoarece dezghețarea e automată (la congelator). Gorenje NRKI41278 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deshisă

Specificații tehnice

E un aparat frigorific compus dintr-un frigider în partea superioară și un congelator. E dotat cu tehnologie No Frost care vă scutește de curățarea congelatorului și e cea mai bună tehnologie de răcire de la ora actuală. Volumul net al frigiderului e de 162 litri, iar congelatorul are 88 litri. Consumul energetic anual e de circa 308 kW și se datorează în mare parte eficienței energetice A+. Nu vine cu dotări premium (dispecer pentru apă/gheață) dar și cu funcții foarte utile (super-răcire și eco). Frigiderul are doar două rafturi din sticlă, unul pentru lactate, suport pentru ouă, sistem de dezghețare automat, compartiment pentru legume/fructe dar și două suporturi pe ușă. Congelatorul are dezghețare automată, tavă pentru gheață, patru compartimente și o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore. Autonomia sa fără curent e de circa 12 ore și e decentă dar se putea mai bine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcțiile eco (cu care puteți economisi bani datorită unui consum mai redus de energie) și super-răcire, tehnologia No Frost, preț oarecum acceptabil având în vedere că e incorporabil.

Minusuri: nu are filtru antibacterian.

Concluzie

Gorenje NRKI41278 e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de o astfel de combină și dacă aveți nevoie și de un spațiu de depozitare mare. Dacă nu beneficiați de una astfel de buget, aveți două variante: o achiziționați în rate sau optați pentru o combină clasică ceva mai spațioasă. Întradevăr o combină clasică e mai accesibilă dar poate nu e chiar ce v-ați dorit în special dacă restul electrocasnicelor sunt incorporabile.

Te-ar mai putea interesa