Gorenje NRK6201CW, combină albă cu No Frost la congelator

Combina frigorifică Gorenje NRK6201CW e una dintre modelele care le recomand și care arată foarte bine. Din poza pusă mai jos se vede foarte bine cum arată aceasta și cam cum e împărțit interiorul. La acest brand, controlul electronic e la interior și nu cred că deranjează pe cineva acest aspect. Indiferent unde e poziționat, îl veți folosi doar când vreți să setați o anumită temperatură pentru alimente de la interior. Congelatorul nu e foarte mare și se vede destul de bine că sertarul de sus nu e foarte mare.

Are un preț foarte bun pentru ce oferă și mă refer la sistemul de răcire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel volum net de 363 litri e destul de mare și se poate vedea că frigider, adică sunt prezente numeroase rafturi și suporturi pe ușă. Rafturile pot fi ajustate după preferințe sau chiar scoase afară pentru a face mai mult loc la interior. Compartimentul special pentru fructe și legume devine foarte util pentru această categorie de alimente.

Congelatorul e destul de spațios chiar dacă nu are trei sau patru compartimente mari, e suficient ca unul sau două compartimente să fie mari. Capacitatea de congelare nu e foarte mare dar poate fi de ajuns dacă nu obișnuiți să puneți multe alimente proaspete în el (poate că le cumpărați direct congelate).

Păreri pro și contra

E vorba de un model destul de mare, de aceea și prețul e ceva mai piperat. Bineînțeles, nu e vorba de cea mai mare soluție oferită de acest brand, dar poate că că este de ajuns pentru că sunt rafturi spațioase. Cu tehnologia de răcire No Frost aparatul se dezgheață automat și asta se poate vedea la multe alte aparate frigorifice. Totul e vizibil la interior deoarece e prezentă o iluminare cu LED și rafturile din sticlă au și ele un rol destul de important în acest sens.

În general, modelele mai mari oferă compartimente în plus sau chiar raft pentru sticle, doar că Gorenje NRK6201CW oferă doar acel raft special și un raft din sticlă suplimentar (neavând compartimentul pentru pește/carne proaspătă).

Te-ar mai putea interesa