Gorenje NRK6192MB, model negru cu No Frost Plus

Gorenje NRK6192MB e o combină frigorifică cu un volum net de 329 litri și o eficiență energetică de invidiat întrucât are clasa A++.
E un model premium întrucât vine cu No Frost și cu Multiflow, iar datorită acestor două lucruri avem parte de răcire fără egal și alimente care rămân proaspete mai mult timp.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrate o mulțime de funcții premium. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul negru cu mânere vizibile și cu un display pe ușa frigiderului.


Caracteristici

Modelul NRK6192MB de la Gorenje e unul cu o înălțime de 185 centimetri, lucru care-l face excelent pentru orice încăpere (hol, debara sau bucătărie).
Volumul său net e de 329 litri, iar din această cauză puteți stoca o cantitate mare de alimente. Frigiderul are un volum de 222 litri, iar congelatorul 85. Volumul frigiderului e împărțit de 4 rafturi și compartimentele speciale (cel de lactate și cel de legume), iar congelatorule e unul compartimentat în 3 compartimente.
Nivelul de zgomot e unul de 42 decibeli, iar autonomia de funcționare fără curent e de 18 ore. În acest timp alimentele nu se vor altera.

Avantaje

Printre cele mai importante lucruri ale acestui aparat ar fi că răcește uniform fără a produce gheață, ușile reversibile și consumul mic de curent (0,64 kWh la 24 de ore). Răcirea uniformă se realizează prin Multiflow 360 care presupune că aparatul are 14 orificii de ventilație. În combinație cu Ion Air (tehnologie care presupune că se eliberează ioni negativi) se realizează un mediu sănătos pentru alimente.

Concluzii

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste prea mult, dar care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci îți recomand acest produs Gorenje.
Despre brandul producător trebuie spus că e unul european și că e în topul producătorilor de electrocasnice.
În cazul în care doriți să luați aparatul cu o reducere substanțială atunci se poate opta pentru buy back, dacă mai e valabil. Acest lucru presupune că primiți un card cadou pentru comenzi viitoare de la magazinul respectiv.

Te-ar mai putea interesa