Gorenje NRK6191GHX, combină frigorifică cu termostat electronic

Combina frigorifică Gorenje NRK6191GHX e una care cred că o să vă placă deoarece are o culoare elegantă și aici mă refer la finisajul argintiu. Majoritatea modelelor de pe piață sunt pe inox sau alb dar pot fi și astfel de variante. Îmi plac mai mult combinele cu mânere orizontale, dar și cel cu mânere verticale sunt destul de elegante și pot avea o formă destul de plăcută. Poate că din poza de jos se vede foarte interiorul și cât de bine e împărțit.

Nu discutăm de un model care și-l permite oricine, deoarece anumite tehnologii pot influența prețul aparatului și chiar fac diferența.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia de răcire No Frost o găsiți atât la congelator cât și la frigider, pentru ca voi să aveți facturi mai mici la energie și congelatorul se dezgheață automat. Volumul net total e de 325 litri iar din acesta frigiderul are 222 litri, iar restul de 85 litri îl veți găsi la congelator.

Are clasa A+ pentru un consum anual de numai 299 kWh, dar acesta nu e fix (depinde de câte ori veți deschide ușa frigiderului). Termostatul electronic e tot mai popular iar la alte modele poate fi chiar pe exterior, însă nu-l veți folosi prea des. Deci, nu prea are importanță unde e poziționat.

Ca și dotări speciale, combina această vă oferă funcție Eco, iluminare interioare LED, dar și altele. În general, controlul electronic poate oferi anumite funcții dar la acesta e vorba de un control destul de simplu.

Păreri pro și contra

Consumul de energie redus ar trebuie să fie principalul motiv pentru care ați alege acest aparat frigorific, dar mai toate modelele acestui brand sunt eficiente (depinde și de ce segment discutăm). Pe lângă compartimentul special pentru legume/fructe, în partea de sus veți găsi și unul pentru carte și pește. Acest compartiment e prezent la modelele mai mari și deci nu e e unul standard pentru combine.

Vine cu toate accesoriile necesare și puteți să eliminați raftul pentru sticle dacă nu-l folosiți. Gorenje NRK6191GHX nu are un congelator foarte spațios, de aceea și performanțele sale sunt modice.

Te-ar mai putea interesa